آنکارا: گفت‌وگوها با روسیه درباره ادلب، سازنده است

جمعه 23 اسفند 1398
14:36
آنکارا: گفت‌وگوها با روسیه درباره ادلب، سازنده است وزارت دفاع ترکیه با مثبت خواندن گفت‌وگوها با هیأت روسی درباره ادلب، از تداوم جلسات مباحثه خبر داد.

العالم - ترکیه

در ادامه تلاش‌های ترکیه برای مجاب کردن روسیه به همراهی با این کشور در موضوع ادلب، وزارت دفاع این کشور از تداوم مذاکرات با مسکو خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وزارت دفاع ترکیه امروز (جمعه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مذاکرات به هیأت نظامی روسی درباره ادلب، در فضایی مثبت و سازنده ادامه خواهد یافت.

این بیانیه همچنین به ارائه آماری از نتایج عملیات‌های نظامی ترکیه پرداخت. بر این اساس ۱۵۵ عنصر مسلح طی ماه گذشته در جرین عملیات «جشمه صلح» در شمال سوریه از پای درآمدند.

به نوشته آناتولی، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد در جریان پاکسازی ارتش و نیروهای مسلح از اعضای جنبش «فتح‌الله گولن» - واعظ و اپوزیسیون آمریکانشین دولت ترکیه - ۱۹۰۷۵ نظامی از زمان وقوع کودتای نافرجام اخراج شده و ۵۱۸۱ نظامی نیز در محاکمه هستند.

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه نیز امروز با «بن والاس» همتای انگلیسی خود، که به آنکارا سفر کرده، درباره مسائل امنیتی و نظامی منطقه، مخصوصا موضوع استان ادلب دیدار و رایزنی کرد.

رؤسای جمهور روسیه و ترکیه هفته قبل در کنفرانس خبری مشترک، از توافق دوجانبه بر سر اعمال آتش‌بس در استان ادلب واقع در شمال غرب سوریه خبر دادند.

آنکارا و مسکو توافق کردند برای نظارت بر منطقه کاهش تنش، در شهرک‌های نزدیک ادلب گشت‌زنی‌های مشترک برقرار کنند. همچنین مقرر شده در طول بزرگراه اِم۴ سوریه یک گذرگاه امنیتی به عمق ۶ کیلومتر هم از شمال و هم از جنوب ایجاد شود. قرار است بر سر سایر ملاک‌ها ظرف ۷ روز آینده تصمیم‌گیری شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پربیننده ترین خبرها