برگشت مهاجران افغان از ایران افزایش یافته است

شنبه 24 اسفند 1398
11:52
برگشت مهاجران افغان از ایران افزایش یافته است وزارت مهاجران افغانستان اعلام کرد که طی هفته اخیر روند برگشت مهاجران از جمهوری اسلامی ایران بصورت بی سابقه افزایش یافته است.

العالم ـ آسیا

«رضاباهر» معاون سخنگوی وزارت مهاجران به رسانه های محلی افغانستان گفته است که روز چهارشنبه هفته گذشته 7 هزار و 700 تن و روز پنجشنبه نیز 8 هزار و 987 نفر از اتباع افغانی مقیم ایران وارد کشورشان شده اند.

منابع خبر افغانستان از مرز اسلام قلعه نیز روز سه شنبه هفته گذشته گزارش داده بود که 10 هزار و 94 نفر از ایران به افغانستان برگشته اند.

به باور باهر پس از شیوع ویروس کرونا در ایران تعداد برگشت‌کنندگان مهاجر افغانی به کشورشان افزایش یافته است.

معاون سخنگوی وزارت مهاجران افغانستان گفته است که این رقم نسبت به آماری که پیش از شیوع کرونا داشتیم، 6 تا 7 برابر افزایش را نشان می دهد.

باهر می گوید که مهاجران افغان در ایران از شیوع و گسترش ویروس کرونا نگران اند و به همین علت شمار برگشت کنندگان افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، افزایش بازگشت مهاجران افغان نگرانی ها در باره شیوع بیشتر ویروس کرونا را در افغانستان افزوده است و وزارت بهداشت این کشور بارها تأکید کرده است که با برگشت روزانه شمار زیادی از مهاجرانبه افغانستان احتمال شیوع این ویروس در این کشور بیشتر می شود.

وزارت بهداشت افغانستان امروز (شنبه) گفته است که سه مورد مثبت دیگر نیز در سه استان شمال و شمال شرق این کشور ثبت شده و رقم مبتلایان به 10 نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای