افزایش موارد ابتلا به کرونا در ژاپن و کره‌جنوبی

يکشنبه 25 اسفند 1398
08:11
افزایش موارد ابتلا به کرونا در ژاپن و کره‌جنوبی ژاپن و کره‌جنوبی روز یکشنبه از افزایش تعداد موارد ابتلا به کرونا خبر دادند.

العالم - کرونا در جهان

به گزارش العالم به نقل از رویترز، شبکه تلویزیونی ان‌اچ‌کی ژاپن روز یکشنبه گزارش داد تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۱۴۸۴ نفر رسیده است؛ همچنین تا کنون ۲۹ نفر در این کشور بر اثر کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند که در قیاس با روز شنبه ۱ نفر افزایش نشان می‌دهد.

این در حالی است که کره‌جنوبی نیز از ۷۶ مورد جدید ابتلا به کرونا و ۳ مورد مرگ جدید خبر می‌دهد. این نخستین بار است که در بیش از ۳ هفته اخیر، روزانه کمتر از ۱۰۰ نفر در این کشور به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند.

در کره‌جنوبی تا کنون ۸۱۶۲ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۷۵ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

کره‌جنوبی همچنین امروز آزمایش افرادی را که از فرانسه، آلمان، انگلیس، اسپانیا و هلند به این کشور وارد می‌شوند آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی