فرماندار نیویورک مشارکت ارتش آمریکا در مقابله با کرونا را خواستار شد

يکشنبه 25 اسفند 1398
21:12
فرماندار نیویورک مشارکت ارتش آمریکا در مقابله با کرونا را خواستار شد
فرماندار ایالت نیویورک روز یکشنبه از کاخ سفید درخواست کرد که برای مقابله با ویروس کرونا،‌ ارتش آمریکا به کار گرفته شود.

العالم - آمریکا

«آندرو کوئومو» فرماندار ایالت نیویورک روز یکشنبه از دولت آمریکا خواست برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از ارتش این کشور استفاده شود.

فرماندار این ایالت از هفته پیش و به دلیل شیوع ویروس کرونا در این شهر حالت فوق‌العاده اعلام کرده است.

همچنین پس از آنکه نتیجه آزمایش یک دیپلمات اهل فیلیپین برای بررسی ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» مثبت گزارش شد، سازمان ملل از قصد خود برای کاهش حضور نیروهایش در مقر این سازمان در نیویورک از روز دوشنبه خبر داد.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل به تمامی کارکنانش در نیویورک دستور داده از روز دوشنبه تا ۲۰ آوریل کارهایشان را از راه دور انجام دهند.

همچنین مقامات شهر نیویورک امروز به دیپلمات‌های سازمان ملل هشدار دادند که ویروس کرونا به صورت گسترده‌ای در این شهر شیوع یافته و احتمالا تهدیدات این ویروس برای شهروندان تا اواخر ماه سپتامبر (اواسط مهرماه) ادامه خواهد یافت.

در حال حاضر تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در ایالت نیویورک به ۶۱۳ نفر رسیده که ۲۶۹ نفر آنها در شهر نیویورک بوده‌اند. همچنین یک پیرزن ۸۲ ساله و یک مرد ۶۵ ساله در این ایالت جان خود به دلیل ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

بر اساس آخرین گزارش‌ها،‌ ۳۰۴۶ نفر در کل آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۱۰۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی