امارات در قالب کمک‌های بشردوستانه ادوات نظامی به سقطری یمن فرستاد

سه شنبه 27 اسفند 1398
08:53
امارات در قالب کمک‌های بشردوستانه ادوات نظامی به سقطری یمن فرستاد
نیروهای امنیتی دولت مستعفی یمن یک کانتینر حاوی یک خودروی زرهی و تجهیزات نظامی را که با کشتی کمک‌های بشردوستانه امارات وارد بندر سقطری در جنوب یمن شده بود توقیف کردند.

العالم - یمن

نیروهای امنیتی بندر «سقطری» در جنوب یمن یک کانتینر حاوی یک خودروی زرهی و تجهیزات نظامی را که از امارات وارد شده بود، توقیف کردند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از یک مسئول دولت مستعفی یمن که خواست نامش فاش نشود، گفت: «نیروهای امنیتی در بندر سقطری که در استان ارخبیل سقطری واقع است در حین بازرسی روزمره از کانتینرهای ارسال شده از امارات که با کشتی موسسه کارهای بشردوستانه خلیفه بن زاید به یمن وارد یمن می‌شود، یک کانتینر را توقیف کردند که در آن یک خودروی زرهی و تجهیزاتی نظامی بود.

به گفته این مقام دولت مستعفی یمن کانتینر مذکور امضای شرکت اماراتی را دارد که توسط «خلفان بن مبارک المزروعی» یک مهره امارات در سقطری اداره می‌شود. امارات در این باره واکنشی نشان نداده است.

در 27 فوریه گذشته یک گردان نظامی در سقطری با شورش علیه دولت مستعفی حمایت خود را از شورای انتقالی جنوب که تحت حمایت امارات است، اعلام کرد. یک گردان از نیروهای گارد ساحلی در سقطری هم اوایل همان ماه فوریه دست به شورش زدند.

سقطری گهگاه شاهد تلاش‌های گروه‌های مسلح تحت حمایت امارات برای تسلط بر تاسیسات حیاتی آنجاست گروه‌هایی از نیروهای دولت مستعفی منصور هادی هم تحت حمایت شورای انتقالی جنوب که خواهان جدایی جنوب یمن از شمال آن است در آنجا دست به شورش می‌زنند.

در اکتبر گذشته دفتر اجرایی استان ارخبیل سقطری برخی طرف‌های فعال در سقطری را به سوء استفاده از اقدامات بشردوستانه برای به هم ریختن نظم و قانون به رسمیت شناخته شده در سطح بین المللی متهم کرد و و اشاره آن به موسسه بشردوستانه خلیفه بن زاید و هلال احمر امارات بود.

سقطری مجمع‌الجزایری است که در باختر اقیانوس هند، میان دو قارهٔ آسیا و آفریقا و در دهانهٔ خلیج عدن قرار دارد. این جزایر راهبردی از آن کشور یمن است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران