وزارت خارجه آمریکا کرونایی شد

سه شنبه 27 اسفند 1398
22:23
وزارت خارجه آمریکا کرونایی شد وزیر خارجه آمریکا از ابتلای تعدادی از کارکنان خود که او به تعداد انگشتان دست برشمرد، به ویروس جدید کرونا خبر داد.

العالم _ آمریکا

مایک پمپئو روز سه شنبه در نشست خبری اضطراری حضور یافت و اظهارداشت: آزمایش کرونای این افراد مثبت اعلام شده است.

وزیر خارجه ترامپ سعی کرد در این نشست خبری ویروس کرونا را ویروس ووهان چین معرفی کند که مقامات آمریکا برای حفاظت از آمریکایی‌ها در برابر آن می‌کوشند.

پمپئو همچنین به تصمیم امروز وزارت خارجه آمریکا برای تحریم امیر محمد سعید عبدالرحمان المولی که ظاهرا جانشین ابوبکر البغدادی شده است، اشاره کرد و گفت او در کشتن ایزدی‌های عراق نقش داشته است.

وی مدعی شد خلافت داعش را به طور کامل از بین برده اند و بر شکست کامل آن متعهد هستند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین به تحریم ۹ شرکت که در آفریقای جنوبی، هنگ کنگ و چین قرار دارند و سه ایرانی مرتبط در فروش مواد پتروشیمی از ایران خبر داد و افزود: به خاطر فعالیت های هسته ای ایران، وزارت اقتصاد آمریکا هم سه دانشمند ایرانی را در لیست تحریم قرار داد.

پمپئو ادعا کرد این پنج نفر در فعالیت های هسته ای سال ۲۰۰۴ ایران دخیل بوده اند و همچنان در استخدام حکومت ایران هستند. هنوز سوالات فراوانی درباره فعالیت های هسته ای گذشته ایران وجود دارد.

وی با متهم کردن ایران به ارائه اطلاعات نادرست درباره ویروس کرونا مدعی شد همچنان آماده کمک در این باره هستند و گفت: ما یک کانال ارسال نیازهای زندگی برای تسهیل نقل و انتقال مالی مشروع ایجاد کردیم و مراقبت داریم که کارزار فشار حداکثری ما از رسیدن پول به فعالیت‌های تروریستی جلوگیری کند.

وزیر خارجه آمریکا که پیش از این هم ارسال کمک‌های ادعایی خود را به آزادی آنچه که زندانیان آمریکایی می‌خواند منوط کرده بود، باز هم این مساله را تکرار کرد.

البته پمپئو نگفت شرایط کشور آمریکا در مبارزه با کرونا چگونه است و چرا برخی ایرانیان که به ناحق در زندان‌های آمریکا به سر می‌برند، آزاد نمی‌شوند تا نگرانی نسبت به ابتلای آنها به ویروس کرونا کاهش یابد.

وی تکرار کرد ما به پاسخگو نگهداشتن حکومت ایران برای آنچه که او حمایت از تروریسم نامید، ادامه می دهند.

وی در واکنش به اظهارات مقامات چین مبنی بر اینکه سرویس جاسوسی آمریکا در تولید و انتشار این ویروس نقش داشته است، گفت آنها می خواهند مسئولیت خود را به گردن دیگران بیندازند.

وزیر خارجه آمریکا بار دیگر چین را به مخالفت با آزادی مطبوعات متهم کرد و از اینکه پکن تصمیم گرفته است برخی خبرنگاران آمریکایی را اخراج کند، انتقاد کرد.

چین فعالیت روزنامه نگاران آمریکایی وال استریت ژورنال، نیویورک تایمز، واشنگتن پست را در این کشور ممنوع کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا با تداوم محاصره و تهدید، فرصت دیپلماسی را تضعیف کرده است


پیروزی تیم فوتبال ساحلی ایران مقابل امارات در گام نخست


تحلیل افسر آمریکایی از ابعاد سقوط هژمونی آمریکا بعد از جنگ با ایران


اختلال در عرضه جهانی نفت به بالاترین سطح تاریخی رسید


قدردانی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از ملت و نیرو‌های مسلح


نیویورک تایمز: از زمان آغاز جنگ، ۳۰۸ کشتی مرتبط با ایران از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


در پی اقدام موهن نظامی اسرائیلی، مجسمه جدید مسیح (ع) در شهر دبل لبنان نصب شد


«ماکان» پسر گمشده مدرسه شجره طیبه؛ مفقود اما زنده در دل مادر


نیویورک‌ تایمز: استراتژی و هدف ترامپ در تحریم ایران شکست می‌خورد


کاهش محبوبیت ترامپ به 33 درصد در سایه جنگ ایران