مانور نظامی مشترک آمریکا و امارات

پنج‌شنبه 29 اسفند 1398
20:16
مانور نظامی مشترک آمریکا و امارات
منابع اماراتی از برگزاری مانور نظامی مشترک امارات و آمریکا با حضور نیروهای مسلح دو کشور در خاک امارات خبر دادند.

العالم - آسیا

تمرینات نظامی مشترک امارات و آمریکا با هدف تقویت همکاری و روابط نظامی دو کشور با تمرکز بر هماهنگی و تبادل تجربیات نظامی، در امارات در حال برگزاری است.

روزنامه اماراتی «الامارات الیوم» به نقل از سرتیپ «طارق الزعابی» مدیر برگزاری این مانور گزارش کرد که این تمرینات با نام « Nativ Fury 20» شامل مجموعه‌ای از تمرینات نظامی مشترک در چارچوب استراتژی یکپارچه است که با هدف تقویت همکاری نظامی بین نیروهای مسلح آمریکا و امارات در راستای ایجاد اتحاد و یکپارچگی عملیات‌های مشترک و شیوه‌های آموزش بهتر جهت ارتقای توان رزمی و تقویت قدرت بازدارندگی دو طرف در مقابله با خطرات مختلف و تهدیدات صورت می‌گیرد.

الزعابی همچنین ادعا کرد که نیروهای مسلح امارات از شایستگی، تجربه و مهارت برخوردارند و شایستگی زیاد آن‌ها در انجام مأموریت‌های محوله خواه در داخل و یا در خارج ثابت شده است.

هدف از اجرای این تمرینات همچنین تقویت روابط نظامی، تکمیل مفاهیم برنامه‌ریزی، مدیریت و اجرای عملیات‌های نظامی و نیز تبادل تجربیات با هدف ارتقای سطح همکاری و شراکت دو کشور عنوان شده است.

روزنامه الامارات الیوم همچنین نوشت که برگزاری این مانور با توجه به شرایط بی‌سابقه زیست محیطی در منطقه و کل جهان در کنار تنش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نشان می‌دهد که امارات و آمریکا از درک مشترکی درباره اهمیت همبستگی برای مقابله با چالش‌ها و بحران‌های منطقه‌ای برخوردار هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود