ایتالیا آمار چین در مرگ بر اثر کرونا را رد کرد

پنج‌شنبه 29 اسفند 1398
21:29
ایتالیا آمار چین در مرگ بر اثر کرونا را رد کرد
دولت ایتالیا پنجشنبه اعلام کرد ۴۲۷ نفر بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» جانشان را از دست داده‌اند.

العالم - اروپا

دولت ایتالیا با بیان اینکه ۴۲۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته‌اند اعلام کرد شمار کل میزان مرگ و میر در این کشور بر اثر این ویروس به ۳۴۰۵ نفر رسیده است.

با این آمار، ایتالیا آمار مرگ و میر ۳۲۴۵ نفری چین که گفته می‌شود نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونای جدید در آنجا ثبت شده را پشت سر گذاشته است.

تا این لحظه ۲۳۶۷۰۳ نفر در کل دنیا به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند که از میان آنها ۹۸۲۸ نفر جان باخته و ۸۶۶۷۶ نفر بهبود یافته‌اند.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

چین رسماً آمریکا را به حمله بیولوژیک با کرونا متهم کرده است.

دولت چین پنج‌شنبه گذشته از آمریکا خواسته بود در مورد سابقه ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» بر اثر ویروس کرونای جدید در آمریکا و احتمال انتقال این ویروس به چین توسط ارتش آمریکا، شفاف‌سازی کند.

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در این مورد در توییتر نوشت: «شروع [ابتلای] بیمار صفر (اولین مورد ابتلا) در ایالات متحده چه زمان بوده است؟ چه تعداد مبتلا شده‌اند؟ نام بیمارستان‌ها چیست؟»

وی افزود: «شاید این ارتش ایالات متحده بوده که این همه‌گیری را به "ووهان" برده است. شفاف باشید! داده‌های خود را علنی کنید! ایالات متحده به ما یک توضیح بدهکار است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت