فراکسیون‌های شیعه مخالفتشان با نخست‌وزیری الزرفی را به رئیس‌جمهور عراق ابلاغ کردند

جمعه 1 فروردين 1399
09:26
فراکسیون‌های شیعه مخالفتشان با نخست‌وزیری الزرفی را به رئیس‌جمهور عراق ابلاغ کردند فراکسیون‌های شیعه نشستی برگزار و به رئیس جمهور این کشور ابلاغ کردند که با مأمور به تشکیل کابینه شدن، «عدنان الزرفی» مخالف هستند.

العالم - عراق

پایگاه خبری «المسله» به نقل از منابعی از نشست فراکسیون‌های شیعه در منزل «عمار الحکیم» رئیس جریان حکمت ملی خبر داد.

این منابع تأکید کردند که این نشست به پایان رسید و فراکسیونهای مذکور به عدم پذیرش «عدنان الزرفی» به عنوان مأمور تشکیل کابینه رأی دادند.

به گفته این منابع، فراکسیون های شیعه پس از این نشست، به برهم صالح رئیس جمهور عراق ابلاغ کردند که الزرفی را به عنوان مأمور تشکیل کابینه نمی‌پذیرند.

به گفته این منابع، یک کمیته تشکیل شد و به برهم صالح ابلاغ شد که باید شخص دیگری را به عنوان نخست وزیر معرفی کند.

به گزارش المسله، یقینا مذاکرات برای تشکیل کابینه الزرفی شکست خواهد خورد و نخواهد توانست نشستی برای معرفی کابینه خود برگزار کند؛ هر چند که وی، در جریان تماس به فراکسیونهای مختلف، به آنان وعده‌های زیادی داده بود.

بنا بر این گزارش، الزرفی به آنان گفته بود که سعی خواهد کرد، «بر اساس اراده احزاب» سیاسی به آنان پستهای وزارتی بدهد، مشروط به اینکه این مذاکرات، محرمانه باقی بماند.

المسله تأکید کرد، تحولات نشان می‌دهد که حمایت منطقه‌ای که الزرفی، انتظار آن را داشت، صورت نگرفته و صورت نخواهد گرفت؛ زیرا قدرتهای منطقه‌ای و آمریکا به این نتیجه رسیدند که الزرفی باعث شکاف بزرگی در میان جامعه عراق شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران