یونان مقررات منع آمد و شد به اجرا می‌گذارد

يکشنبه 3 فروردين 1399
22:08
یونان مقررات منع آمد و شد به اجرا می‌گذارد یونان اعلام کرد که در راستای مقابله با کرونا از روز دوشنبه (فردا) مقررات منع آمد و شد در سراسر این کشور به اجرا در می‌آید.

العالم ـ اروپا

به گزارش یکشنبه رویترز، «کریاکس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد: این شاید آخرین گامی باشد؛ گامی که باید بسرعت برداشته شود. ما باید از سلامت و خیر عمومی محافظت کنیم.
نخست وزیر یونان با اشاره به شیوع کرونا در ایتالیا که بالاترین آمار مرگ و میر را ثبت کرده است، اظهار داشت که باید از بروز چنین فاجعه‌ای در یونان جلوگیری کرد.
وی افزود: ما نباید به مرحله‌ای برسیم که مجبور شویم، تعیین کنیم چه کسی زنده باشد و چه کسی بمیرد.
بنا بر مقرراتی که یونان از دوشنبه به اجرا می‌گذارد، تنها کسانی می‌توانند از خانه خارج شوند که یا به سر کار می‌روند یا از سر کار باز می‌گردند. همچنین کسانی که برای خرید دارو، مواد غذایی یا مراجعه به پزشک از خانه خارج می‌شوند، اجازه تردد در خیابان‌ها را دارند.
تاکنون ۶۲۴ مورد ابتلا به کرونا و ۱۵ مورد مرگ ناشی از این ویروس در یونان تایید شده است.
به گزارش ایرنا، بسیاری از کشورهای دنیا تدابیر سخت گیرانه‌ای را برای مقابله با کرونا به اجرا گذاشته‌اند. همچنین برخی از کشورها مرزهای خود را به روی اتباع خارجی بسته‌اند و خواستار بازگشت شهروندان خود به کشورشان شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!


جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد


از رویارویی با نخست‌وزیر نیوزلند بر سر غزه تا صعود یک فلسطینی نابینا به قله‌های جهان + ویدئو


بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی