تعداد مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 1238 نفر رسید

دوشنبه 4 فروردين 1399
13:58
تعداد مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 1238 نفر رسید
مقام‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۱۲۳۸ نفر افزایش یافته و حال ۲۴ تن از آنها وخیم است.

العالم - فلسطین اشغالی

انتشار ویروس کرونا در فلسطین اشغالی با افزایش شمار مبتلایان ادامه دارد و آمارها از رسیدن تعداد مبتلایان به حدود ۱۲۴۰ نفر حکایت دارد.

به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، مقام‌های وزارت بهداشت تایید کردند که تا صبح امروز دوشنبه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۱۲۳۸ نفر افزایش یافته است.

به گفته «یائوکوف لیتزمن» وزیر بهداشت رژیم صهیونیستی حال ۲۴ تن از مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی، وخیم است.

رژیم صهیونیستی پیش از این خبر داده بودند، ویروس کرونا تا کنون سبب مرگ یک نفر از ساکنان فلسطین اشغالی شده است.

در خبری دیگر از فلسطین اشغالی، روز یکشنبه (دیروز) یک مرکز پزشکی صهیونیست‌ها در قدس اشغالی گزارش داد، یک نوزاد مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بستری است و حال او وخیم است.

به گفته مقام‌های پزشکی رژیم صهیونیستی، احتمالا این نوزاد ویروس را از یکی از افراد بخش «قبل از تولد» مرکز بهداشتی «شاره زدک» گرفته باشد و این پرسنل مرکز مذکور توسط فردی خارج از مرکز بهداشتی به کرونا مبتلا شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاریو اذعان کرد سپاه پاسداران ترامپ را به بن‌بست کشاند


تداوم نقض آتش‌بس صهیونیست‌ها در غزه


اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند