خبر فوری:

دزدان ایتالیایی محموله پزشکی به مقصد تونس را غارت کردند

سه شنبه 5 فروردين 1399
12:41
دزدان ایتالیایی محموله پزشکی به مقصد تونس را غارت کردند وزیر تجارت تونس گفت که کشورهای اروپایی از ترس کرونا شروع به دزدی از یکدیگر کرده‌ و یک کشتی تونسی را نیز غارت کرده‌اند.

العالم-تونس

«محمد المسلینی» وزیر تجارت تونس در یک برنامه تلویزیونی گفت که به علت شیوع ویروس کرونا، تمامی کشورهای اروپایی در ترس و دلهره به سر می‌برند.

به نوشته وبگاه القدس العربی، او در یک مصاحبه تلویزیونی خبر داد که ایتالیایی‌ها یک کشتی حامل مواد الکلی و ضدعفونی‌کننده را در دریای مدیترانه به مقصد تونس، به غارت برده‌اند.

المسلینی در این باره توضیح داد: «اتفاقی که برای این کشتی رخ داد همانند سرقت محموله ماسک‌های اهدایی چین به ایتالیا در کشور چک است.»

او تأکید کرد که تمامی کشورهای اروپایی در ترس و دلهره به سر می‌برند و همه آن‌ها از ترس ویروس کرونا تجهیزان پزشکی را به سرقت می‌برند.

وزیر تجارت تونس افزود: «این کشورهایی که از یکدیگر دزدی می‌کنند اتحادیه اروپا هستند. البته اتحادیه اروپایی دیگر باقی نمانده است.»

رسانه‌های اروپایی روز گذشته خبر دادند که جمهوری چک ۶۸۰ هزار ماسک پزشکی که چین به ایتالیا ارسال کرده بود را توقیف کرده و برای خود مصادره کردند. با فوت ۶۰۱ نفر از مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در ایتالیا ظرف ۲۴ ساعت گذشته مرگ و میر بر اثر این بیماری در ایتالیا به ۶۰۷۷ نفر رسیده است.

در ۱۷ اسفند ماه سال گذشته نیز یک محموله ۶۰ هزار تایی ماسک در آلمان به سرقت رفت.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

محسنی اژه‌ای انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


قالیباف انتصاب سرلشکر وحیدی و سرلشکر ایزدی را تبریک گفت


یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری


پیام تبریک قالیباف به سرتیپ کیومرث حیدری


ذخایر اضطراری نفت آمریکا در پی تجاوز علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسید


پیام تبریک رئیس مجلس به سرلشکر عبداللهی و سرتیپ کیومرث حیدری


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و آلمان


عراقچی انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


واکنش بقائی به لفاظی وزیر دولت تروریست آمریکا علیه ایران