تداوم حملات ائتلاف سعودی به یمن با وجود درخواست‌ها برای توقف جنگ

چهارشنبه 6 فروردين 1399
17:48
تداوم حملات ائتلاف سعودی به یمن با وجود درخواست‌ها برای توقف جنگ
با وجود درخواست دبیرکل سازمان ملل برای توقف جنگ در یمن، ائتلاف سعودی چند استان این کشور را آماج حملات خود قرار داد.

العالم _ یمن

یک منبع امنیتی یمنی از حمله هوایی ائتلاف سعودی به استان‌های الجوف، حجه و صعده طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

این منبع گفت که ائتلاف متجاوز سعودی ۹۳ بار توافقنامه الحدیده را نقض کرد که شامل حمله خمپاره‌ای به منطقه کیلومتر ۱۶، منطقه الجبله، روستای الدحفش در شهر الدریهمی، هفت بار حمله هوایی به منطقه حرض در حجه، هفت بار حمله هوایی به منطقه خب و الشعف در الجوف و یک بار حمله به منطقه آل صلاح در این استان است.

طبق گزارش وبگاه «العهد»، هواپیماهای جنگی ائتلاف سعودی همچنین در چهار نوبت منطقه الظاهر در استان صعده را بمباران کردند و علاوه بر آن چند روستا در منطقه مرزی رازح هدف حمله موشکی و توپخانه ائتلاف سعودی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، ائتلاف سعودی همچنین به صورت عمدی منازل شهروندان یمنی را هدف حمله قرار داد و گذشته از آن هواپیماهای جاسوسی بر فراز شهر حیس و التحیتا و استحکام جنگی در شهر الجاح در منطقه بیت الفقیه به پرواز درآمدند.

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن روز دوشنبه گذشته خواستار مداخله شورای امنیت و سازمان ملل برای توقف جنگ در یمن شد.

ساعاتی بعد «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، خواستار توقف جنگ در سراسر جهان شد تا جهان بتواند بر روی مقابله با کرونا متمرکز شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"