پوتین دستور یک هفته تعطیلی عمومی در روسیه را صادر کرد

چهارشنبه 6 فروردين 1399
18:35
پوتین دستور یک هفته تعطیلی عمومی در روسیه را صادر کرد رئیس جمهور روسیه با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور،‌ دستور یک هفته تعطیلی عمومی در این کشور را صادر کرد.

العالم - اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که رای‌گیری روز 22 آوریل (3 اردیبهشت) درباره اصلاحات قانون اساسی به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق خواهد افتاد.

وی که در سخنرانی درباره شیوع ویروس کرونا در روسیه صحبت می‌کرد، افزود: «برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، یک هفته تعطیلی عمومی در روسیه اعلام می‌شود که این تعطیلی از 28 مارس تا 5 آوریل (9 فروردین تا 17 فروردین) خواهد بود.»

پوتین با تاکید بر سخت بودن جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در روسیه به دلیل مساحت گسترده این کشور گفت که مهمترین قانون ایمن ماندن از ویروس کرونا ماندن در خانه است.

وی همچنین با اشاره به پرداخت حقوق و دستمزد افراد طی یک هفته تعطیلی عمومی گفت که باید گام‌هایی در زمینه‌های اقتصادی با هدف حمایت از شهروندان اتخاذ شود و از بانک مرکزی روسیه می‌خواهیم تا سازوکاری برای تاخیر در پرداخت اقساط وام‌ها اتخاذ کند.

رئیس جمهور روسیه از تمامی شهروندان این کشور خواست تا برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مسئولانه رفتار کنند.

بر اساس آخرین آمارها، تا کنون ابتلای 658 نفر در روسیه به ویروس کرونا اعلام شده که از این تعداد تنها یک نفر جان خود را از دست داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسانه آمریکایی: نظریه «مرد دیوانه» ترامپ مقابل ایران جواب نمی‌دهد


اسلام آباد: هیات ایرانی درباره تحولات منطقه‌ای با مقامات عالی‌رتبه پاکستان گفت وگو می‌کند


وزیر خارجه پاکستان: مشتاقانه منتظر دیدارهای پربار با همتای ایرانی خود هستم


بقائی: در سفر عراقچی به پاکستان هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است


قالیباف: خط مقدم ضربه به آمریکا جنگ مالی است


تکذیب خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی


شهادت ۱۵ شهروند لبنانی در حملات صهیونیست‌ها پس از برقراری آتش بس


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است