گفتگوی تلفنی سران آلمان و چین درباره بحران کرونا

پنج‌شنبه 7 فروردين 1399
13:08
گفتگوی تلفنی سران آلمان و چین درباره بحران کرونا صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور چین در یک گفتگوی تلفنی بر لزوم همکاری‌های تنگاتنگ بین‌المللی برای مقابله با کرونا تاکید کردند.

العالم- اروپا

به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان و "شی جین پینگ» رییس جمهور چین روز گذشته در یک گفتگوی تلفنی به بحران کرونا پرداختند.

این گفتگوی تلفنی در آستانه ویدئو کنفرانس برنامه ریزی شده بین سران گروه جی 20 که قرار است امروز برگزار شود انجام شد.

به گفته "استفان زایبرت"، سخنگوی دولت آلمان، مرکل و"شی جین پینگ" در این گفتگوی تلفنی با هم اتفاق نظر داشتند که شرایط بحران فعلی تنها از طریق همکاری های تنگاتنگ بین المللی قابل حل است. آن ها اعلام کردند که دو کشور در راستای حل این بحران با هم تبادل اطلاعات تنگاتنگی خواهند داشت.

صدر اعظم آلمان در حال حاضر به دلیل ارتباط با پزشکی که تست کرونایش مثبت اعلام شده بود در قرنطینه قرار دارد. تا به حال دو تست کرونای مرکل منفی اعلام شده است و قرار است سومین تست کرونا هم اوایل هفته آینده از وی گرفته شود. مرکل از قرنطینه خانگی در ویدئو کنفرتنس سران کشورهای 20 درباره بحران کرونا شرکت خواهد کرد.

این ویدئو کنفرانس قرار است توسط عربستان سعودی که در حال حاضر ریاست گروه جی 20 را بر عهده دارد مدیریت شود.

کشورهای جی 20 حدود دو سوم جمعیت دنیا، 85 درصد بازده اقتصاد جهانی و 75 درصد تجارت جهانی را به خود اختصاص داده اند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟


پکن: ادعاهای حقوق بشری واشنگتن، بهانه‌ای برای اعمال فشار اقتصادی است


گزارش العالم از پایداری و بازگشت اهالی یک روستای جنگ زده جنوب لبنان


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار حضور بین‌المللی برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی شد


آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین