ترکیه آب شهر الحسکه سوریه را مجدداً قطع کرد

يکشنبه 10 فروردين 1399
16:58
ترکیه آب شهر الحسکه سوریه را مجدداً قطع کرد
ارتش ترکیه و تروریست‌های تحت حمایت آن برای سومین بار ظرف یک ماه گذشته و در شرایط همه گیری ویروس کرونا آب شهر الحسکه و شهرک‌های اطراف آن در شمال شرق سوریه را قطع کردند.

العالم _ سوریه

ارتش ترکیه و تروریست‌های تحت حمایت آن بار دیگر آب شهر الحسکه و شهرک‌های اطراف آن را قطع کردند.

خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از رئیس اداره آب الحسکه گزارش داد:« رژیم اشغالگر ترکیه و مزدوران آن بار دیگر پمپاژ آب از ایستگاه علوک در حومه راس العین به شهر الحسکه و شهرک‌های اطراف آن را قطع کردند».

محمود العکله با بیان اینکه از ساعت ۱۰ شب روز گذشته مجددا آب الحسکه بی دلیل قطع شده است، گفت: «اقدام ترکیه و مزدورانش نقض آشکار و جنایت ضد بشری علیه بیش از نیم میلیون نفر از اهالی شهر الحسکه و شهرک‌های مسکونی آن است که باعث بیش‌تر شدن رنج و مشقت آنها می‌شود.

این برای سومین بار در یک ماه گذشته است که ارتش ترکیه و مزدوران تروریست آن آب شهر الحسکه را قطع می‌کنند.

سازمان‌های مردمی سوریه همچنین اقدام عامدانه ترکیه در محروم کردن ساکنان شمال شرق سوریه از آب آشامیدنی را بر خلاف تمامی قوانین بین‌المللی و «جنایت جنگی» توصیف کردند.

ارتش و تروریست‌های حامی ترکیه از تاریخ ۲۱ مارس (دوم فروردین) اقدام به قطع دوباره آب ایستگاه پمپاژ «علوک» کرده‌اند. ایستگاهی که عمده آب مورد نیاز شهر «الحسکه»، «تل تمر»، اردوگاه آوارگان «الهول» و «العریشه» را تأمین می‌کند. ارتش ترکیه پیش از آن نیز در دو مرتبه یک بار در اکتبر ۲۰۱۹ و و دیگر بار در ۲۴ فوریه گذشته اقدام به این کار کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است