مقام آمریکایی: ممکن است مرگ ناشی از کرونا در آمریکا به 200 هزار نفر برسد

يکشنبه 10 فروردين 1399
22:57
مقام آمریکایی: ممکن است مرگ ناشی از کرونا در آمریکا به 200 هزار نفر برسد
مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا هشدار داد امکان دارد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به میلیون‌ها نفر برسند و مرگ ناشی از این ویروس نیز به 200 هزار نفر افزایش یابد.

العالم- کرونا در جهان

«آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا که طی روزهای اخیر همراه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس‌های خبری روزانه درباره شیوع ویروس کرونا حضور داشت هشدار داد که ممکن است میلیون‌ها شهروند‌ آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شوند.

این مقام آمریکایی همچنین هشدار داد که این امکان وجود دارد که بین 100 هزار تا 200 هزار آمریکایی مبتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست بدهند.

ی در پیامی توئیتری نوشت: «امروز (مردم آمریکا) در حال مرگ هستند و با وجود آنکه می‌دانند بیمار هستند اما به دلیل نداشتن استطاعت پرداخت هزینه‌ها، به بیمارسنان نمی‌روند.»پیشتر نیز «برنی سندرز» سناتور ایالت «ورمونت» و از نامزدهای دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در پیامی در توئیتر به مرگ مردم این کشور به دلیل نداشتن هزینه بیمارستان‌ها اشاره کرد.

این سناتور ایالت ورمونت در ادامه نوشت: «این یک رسوایی بین‌المللی است. ما باید مراقبت درمانی را به یک حق تبدیل کنیم.»

بر اساس آخرین آمار، مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به نزدیک 124 هزار نفر رسیده و قربانیان این ویروس در این کشور به 2229 نفر افزایش یافته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم