پیشنهاد کمک آمریکا به ترکیه در ادلب در ازای متوقف کردن برنامه اس-۴۰۰

شنبه 16 فروردين 1399
17:43
پیشنهاد کمک آمریکا به ترکیه در ادلب در ازای متوقف کردن برنامه اس-۴۰۰ ایالات متحده ممکن است در ازای متوقف کردن برنامه‌های مربوط به استقرار سامانه‌های دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسی توسط آنکارا به ترکیه در ادلب سوریه کمک کند.

العالم - ترکیه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کی بیلی هاچیسون، سفیر آمریکا در ناتو در جریان یک نشست خبری این پیشنهاد را مطرح کرد و بدون اشاره به جزئیات این پیشنهاد گفت: امیدواریم که ترکیه سیستم های دفاع موشکی روسیه را در کشور نصب و راه‌اندازی نکند چون این مساله مانعی بر سر راه برخی قابلیت‌هایی است که می توانیم به آنها در برابر سوریه بدهیم.

وی ادامه داد: ما می‌خواهیم از مکان‌هایی که در ادلب سوریه غیرنظامیان در آن گرفتار شده‌اند حفاظت کنیم و من فکر می‌کنم سربازان ترکیه با این مساله موافق هستند. آنها تلاش می‌کنند تا این کار را انجام دهند. به همین دلیل امیدواریم که مقام های ترکیه سیستم های دفاع موشکی روسیه را از آنکارا خارج کنند و به ما اجازه دهند تا آزادی عمل بیشتری برای کمک به آنها در تکمیل حفاظت از غیرنظامیان در سوریه داشته باشیم.

هم ناتو و هم آمریکا به شدت مخالف استقرار این سامانه های دفاعی روسی در ترکیه هستند و آن را مغایر با سامانه های دفاعی ناتو می دانند.

ایسنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند


معادلات جدید پهپادهای حزب الله در جنوب لبنان


آلمان: اکنون ترامپ باید جنگ علیه ایران را به سرعت پایان دهد


کارگران غیور ایران؛ روزهای سازندگی در راه است


به دست پرتوان کارگران‌، دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می‌برد