اصحاب طوفان‌ها اینگونه با ویران کردن کعبه تسکین می‌یابند!

شنبه 16 فروردين 1399
23:20
خالد بن فرحان آل سعود شاهزاده  جدا شده از خاندان سلطنتی مقیم در آلمان ویدیویی بر روی حساب شخصیش روی تویتر منتشر کرد که این ویدیو شامل صحنه هایی از سریالی عربستانی بنام  "العاصوف" است که از شبکه عربستانی ام بی سی سال گذشته پخش شده و در این صحنه ها کعبه مورد حمله ی تروریستی قرار می گیرد و ویران می شود.

العالم_عربستان سعودی

این شاهزاده مخالف حکومت بن سلمان در تویتی نوشته "اینها آرزوهای فرعون و پسر بی‌ادبش( الدب الداشر) و (ابو السروالین) است خداوندا! از آنها همچون عزیزِ انتقام‌گیرنده‌ای (به قهر) انتقام بگیر!".

در میان این سکانس ها، لحظه ی ورود یک تانک به مسجد الحرام که شاهزاده خالد بن فرحان در توضیح این صحنه ها می گوید انگار که کارگردان از این صحنه ها از تخریب کعبه لذت می برد!

گفتنی است بن سلمان به (الدب الداشر: خرس بی ادب) در میان مخالفانش معروف است.

این واقعه در سال 1400 هجری به فرماندهی جیهمان العتبی و همسر محمد بن عبدالله القحطانی دو عربستانی وهابی اتفاق افتاد که آل سعود به کمک نیروهای فرانسوی موفق به کنترل و کشتار تعدادی از همراهان جیهمان شدند. مسلمانان کشورهای مختلف آمریکا را مسئول این حادثه دانستند و راهپیمایی های برای اعتراض به این حادثه در پاکستان و بنگلادش تشکیل شد که تظاهرکنندگان به سفارت های آمریکا در این کشورها هجوم بردند.

آل سعود طی دهها سال تفکر تروریستی وهابی را برای تثبیت جکومت خود تبلیغ کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"