بحران چندگانه بهداشتی در مناطق اشغالی در بحبوبه شیوع سریع کرونا

بحران چندگانه بهداشتی در مناطق اشغالی در بحبوبه شیوع سریع کرونا
يکشنبه 17 فروردين 1399 - 21:34

منابع صهیونیستی گزارش دادند، وزارت بهداشت اسرائیل از کمبود شدید مواد آزمایش ویژه ویروس کرونا رنج می‌برد؛ امری که باعث شده این وزارتخانه از مراکز معاینات و تیم‌های امدادرسانی مستقر در مراکز شهرها بخواهد تعداد تست‌های تشخیص کرونا را کاهش دهند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رای الیوم، کاملا واضح و آشکار به نظر می‌رسد که خطرناک‌ترین سناریو برای رژیم اشغالگر اسرائیل در زمینه مبارزه با بیماری همه‌گیری کرونا بسیار نزدیک شده است. روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص"به نقل از منابع بلندپایه در تل‌آویو فاش کرد که یک مسئول ارشد در وزارت بهداشت این رژیم تأکید کرده است که به دلیل کمبود مواد اولیه، احتمال این‌که این دولت عبری‌ بتواند به اهداف خود درخصوص معاینات افراد مشکوک به ابتلا به ایپدمی کرونا برسد، وجود ندارد. این منبع در عین حال خاطرنشان کرد، هدفی که "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر در هفته گذشته اعلام و طی آن عنوان کرد که اسرائیل در هفته جاری 30 هزار مورد تست تشخیص کرونا انجام خواهد داد، صرفا مزخرفات و دور از واقعیت است.

طبق گزارش رسانه‌های عبری‌زبان، منابع پزشکی در تل‌آویو تأکید کردند که به دلیل کمبود مواد اساسی برای انجام آزمایش‌های لازم برای شناسایی مبتلایان به کرونا، آزمایشگاه‌هایی که این معاینات پزشکی را انجام می‌دهند، مجبور شده‌اند ساعات کاری‌شان را کاهش دهند، که این امر بر تلاش وزارتخانه‌های مختلف درخصوص مبارزه با کرونا و درمان مبتلایان به این ویروس تاثیری منفی می‌گذارد.

در سایه چنین وضعیت بحرانی و کمبود ملزومات پزشکی و تجهیزات در آزمایشگاه‌ها، روند تشخیص موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی کاهش یافته است در حالی‌که این رژیم اشغالگر مبالغ زیادی از بودجه خود را به پروژه‌های شهرک‌سازی و تجاوز به غیرنظامیان بی‌گناه در فلسطین اشغالی و دیگر کشورها اختصاص داده است.

روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص" همچنین امروز گزارش داد که وزارت بهداشت اسرائیل از کمبود شدید مواد آزمایش ویژه ویروس جدید کرونا رنج می‌برد. به نوشته این روزنامه، وزارت بهداشت این رژیم از مراکز معاینات و تیم‌های امدادرسانی اسرائیل مستقر در مراکز شهرها خواسته است تعداد تست‌های تشخیص را کاهش دهند که این وضعیت، طبق تأکید منابع بسیار مطلع در تل‌آویو بدان معناست که این رژیم اهمیت نمی‌دهد که چه اتفاقی در صورت شیوع کرونا و بر مبتلایان به آن خواهد افتاد.

این روزنامه عبری‌زبان همچنین طی روزهای اخیر فاش کرد که این رژیم یهودی شاهد کاهش چشمگیر در مواد و تجهیزات لازم برای معاینه در آزمایشگاه‌ها بوده است به گونه‌ای که تعداد تست‌های تشخیص از 200 هزار مورد در روز به حدود 7 هزار مورد کاهش داشته است.

همین منابع خاطرنشان کردند، مجتمع‌های پزشکی برای تشخیص بیماری کرونا تا روز جمعه روزانه فقط 3 تا 4 ساعت فعالیت داشتند. از سوی دیگر، وزارت بهداشت اسرائیل، روز گذشته از مرگ یک صهیونیستی بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد و اعلام کرد که شمار فوتی‌ها بر این این ویروس به 44 نفر رسیده است.

در بحبوحه بحران کمبود تجهیزات و ملزومات برای تشخیص کرونا، تا عصر روز شنبه، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی 7851 نفر بوده، که از این تعداد، وضعیت جسمی 115 نفرشان وخیم اعلام شده است.

افزایش شدید شمار مبتلایان به کرونا در اراضی اشغالی باعث تشدید تدابیر سختگیرانه و محدودیت‌ها، به‌ویژه در منطقه‌ها و شهرک‌هایی شده است که ساکنانش‌شان یهودیان فرقه "حریدیه" ( از مذهب یهودیت ارتدوکس) هستند که از رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت مبنی بر ماندن در خانه‌ها و عدم تجمع خودداری می‌کنند. طبق ارزیابی‌ها و بیانیه‌های وزارت بهداشت اسرائیل، شهرک‌ها و مناطقی، که جمعیت‌شان را یهودیان ارتدوکس تشکیل می‌دهد، کانون شیوع ویروس کرونا شده‌اند.

اوایل شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی، با اعمال محدودیت‌هایی از سوی وزارت بهداشت این رژیم در خصوص تردد و رعایت فاصله اجتماعی، مدارس مذهبی ارتدوکس‌های افراطی حاضر به پذیرش دستورالعمل‌های پیشگیرانه وزارت بهداشت این رژیم نشدند. همچنین یهودیان تندرو، هفته گذشته در تجمعی با حضور صدها نفر بدون رعایت حفظ فاصله فردی در مراسم خاکسپاری یک خاخام در شهر «بنی براک» شرکت کردند.

به دنبال مخالفت یهودیان تندرو با رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و بعد از اعلام ممنوعیت تردد در شهر "بنی براک"، این وزارتخانه صبح امروز تأکید کرد که در حال بررسی اعمال قانون سختگیرانه ممنوعیت تردد در شهرها و شهرک‌های است که ساکنان‌شان یهودیان تندرو هستند.

تسنیم

کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها