واکنش سائرون به نامزد مورد توافق نخست وزیری در منزل عامری

دوشنبه 18 فروردين 1399
16:55
واکنش سائرون به نامزد مورد توافق نخست وزیری در منزل عامری یک منبع پارلمانی وابسته به سائرون عراق به توافق روز گذشته در منزل هادی العامری درباره مطرح کردن نام مصطفی الکاظمی به جای عدنان الزرفی برای پست نخست وزیری این کشور واکنش نشان داد.

العالم - عراق

به نقل از النهرین، یک منبع پارلمانی وابسته به سائرون عراق به توافق روز گذشته در منزل هادی العامری درباره مطرح کردن نام مصطفی الکاظمی به جای عدنان الزرفی برای پست نخست وزیری واکنش نشان داد.

این منبع اعلام کرد: موضع سائرون درباره توافق روز گذشته در منزل هادی العامری درباره نامزدی مصطفی الکاظمی به جای الزرفی همچنان مبهم و نامشخص است و معلوم نیست که مثبت است یا منفی.

منبع مذکور تاکید کرد: سائرونی ها منتظر تصمیم مقتدی صدر رهبر جریان صدر هستند.

این منبع افزود: مقتدی صدر رهبر جریان صدر تلفنی با عمار حکیم گفتگو کرده است اما جزییات این تماس تلفنی فاش نشده است.

منبع مذکور اعلام کرد: احتمالاً مقتدی صدر با نامزدی که در منزل العامری بر روی آن توافق شده است یعنی مصطفی الکاظمی مخالفت کند تا ماموریت الزرفی مهلت مقرر در قانون اساسی را سپری کند و پس از آن درباره نامزدی الکاظمی موضع گیری کند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند