عراق: هدف حمله به تاسیسات نفتی ضربه به اقتصاد کشور است

دوشنبه 18 فروردين 1399
21:47
عراق: هدف حمله به تاسیسات نفتی ضربه به اقتصاد کشور است وزارت نفت عراق به دنبال حملات راکتی سحرگاه دوشنبه به تاسیسات نفتی این کشور در بصره، هدف از این اقدام را اخلال در جریان تولید و ضربه به اقتصاد ملی توصیف کرد.

العالم- عراق

وزارت نفت عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ساعت سه صبح امروز دوشنبه، مطابق با ششم آوریل ۲۰۲۰، چهار موشک ناشناخته کاتیوشا در مجاورت برخی از مناطق نفتی در استان بصره فرود آمد و پس از آن نیز موشک پنجم در ساعت هفت صبح شلیک شد که یکی از آنها در نزدیکی مرکز بهداشت در شهر انرژی شامل سایت‌های اداری شرکت‌های ملی و خارجی و ساختمان‌های مربوط به مسکن کارگران به زمین خورد.

بر این اساس، یکی دیگر از راکت‌ها در نزدیکی میدان نفتی زبیر سقوط کرد، سه موشک باقیمانده نیز در خارج از سایت‌ها فرود آمدند و این حادثه خسارات مادی یا انسانی نداشته است.

وزارت نفت عراق تاکید کرده که این عمل مجرمانه به جز هدف قرار دادن جان کارگران بخش نفت، نشانگر تلاش‌های ناامیدانه برای مختل کردن عملیات نفتی و ضربه به ستون فقرات اقتصاد ملی است.

در این بیانیه با محکوم کردن این اقدام مجرمانه که هیچ توجیهی برای انجام آن وجود ندارد به ویژه در این شرایط دشوار بیماری کرونا که تمام بشریت با آن روبه رو است، خواستار شناسایی و مجازات عوامل حمله شده است.

در همین حال، مدیرکل شرکت نفت بصره نیز امروز گفت که صادرات روزانه نفت خام در همان میانگین سه میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه باقی مانده است و حملات امروز به شرکت نفت بصره روی تولید و صادرات روزانه بی تاثیر بوده است.

ائتلاف الفتح هم با صدور بیانیه‌ای حمله راکتی به شرکت نفت آمریکایی در بصره را محکوم کرد و خواستار شناسایی عاملان و برخورد شدید با آنان شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم