توقف مذاکرات طالبان با دولت افغانستان

سه شنبه 19 فروردين 1399
09:05
توقف مذاکرات طالبان با دولت افغانستان طالبان مذاکرات خود را با دولت افغانستان بر سر تبادل زندانیان متوقف کرد.

العالم - جهان اسلام

به گزارش شبکه خبری العالم ،به نقل از رویترز، گروه طالبان روز سه‌شنبه مذاکرات خود را با دولت افغانستان بر سر تبادل زندانیان متوقف کرد؛ موضوعی که یکی از بندهای مهم توافق میان این گروه و آمریکا به شمار می‌رود.

سهیل شهین، یکی از سخنگویان طالبان در قطر در پستی توییتری اعلام کرد تیم فنی این گروه در «ملاقات‌های بی‌حاصل» شرکت نخواهد کرد و آزادی زندانیان طالبان «به دلایل مختلف به تأخیر انداخته می‌شود».

این در حالی است که یک سخنگوی دولت افغانستان با انتقاد از طالبان گفت دولت همچنان به کار در حوزه آزادی زندانیان ادامه خواهد داد.

تعلیق مذاکرات طالبان با دولت افغانستان می‌تواند به تشدید خشونت‌ها و در نهایت، خدشه‌دار شدن خروج ارتش آمریکا از این کشور منجر شود.

0% ...

آخرین اخبار

۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج