آمریکا مدعی کشتن یکی از سرکرد‌ه های گروه تروریستی «الشباب» شد

سه شنبه 19 فروردين 1399
20:58
آمریکا مدعی کشتن یکی از سرکرد‌ه های گروه تروریستی «الشباب» شد
ارتش آمریکا مدعی شد به مواضع گروه الشباب در سومالی حمله کرده و یکی از سرکرده‌های این گروه را کشته است.

العالم _ آمریکا

ارتش آمریکا سه شنبه شب به وقت تهران مدعی حمله هوایی به مواضع گروه تروریستی الشباب شد.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» آنطور که مرکز فرماندهی آمریکا در آفریقا (افریکام) گزارش کرده در جریان حمله هوایی به مواضع اعضای الشاب سه نفر از جمله فردی به نام «یوسف جیس» که از اعضای ارشد این گروه است، کشته شدند. این حمله هوایی پنجشنبه گذشته در منطقه نزدیک «بوش مدینا» در منطقه «بی» رخ داد.

آمریکا مدعی شده که یوسف جیس از اعضای مهم گروه الشباب و فرمانده عملیات این گروه در جنوب سومالی و پایتخت این کشور بوده است. مرکز فرماندهی آمریکا در آفریقا همچنین در بیانیه ای جداگانه از مرگ پنج تن دیگر از اعضای الشباب نزدیک منطقه «جیب» خبر داد.

آمریکا متهم است که به بهانه حمله به مواضع تروریستهای مرتبط با القاعده و داعش شهروندان سومالیایی را هدف قرار می دهد. چندی قبل حمله پهپادی اشتباه آمریکا به یک خودرو در سومالی، به مرگ 6 تن از جمله یک پسر 13 ساله منجر شد.

پیشتر نیز مدیر یکی از شرکت وابسته مرتبط به بزرگترین شرکت مخابراتی سومالی به دلیل حمله پهپادهای آمریکا و شلیک دو موشک به مزرعه‌اش در شهرستان «جیلیب» جان خود را از دست داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و آلمان


مهاجرانی: دیدار رئیس‌جمهور با رهبری نشانه یکدلی و وحدت است


تظاهرات علیه مهاجران در منطقه خودمختار اسپانیا


مهندسی نسل‌کشی: طرح «رفح سبز» چگونه می‌خواهد چهره رفح را تغییر دهد؟ +فیلم


انهدام ۸ مخفیگاه عناصر داعش در استان کرکوک عراق


روایت پزشکیان از دیدار ۷ ساعته خود با رهبر معظم انقلاب اسلامی


انتصاب امیر سرتیپ کیومرث حیدری به سِمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


انتصاب حجت‌الاسلام ‌والمسلمین حسین طائب به سِمت رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران


 انتصاب سردار دریادار علی عظمایی به سِمت فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران


 انتصاب سردار لشکر مصطفی ایزدی به سِمت جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران