الزرفی: بحران ایران و آمریکا ارتباطی به ما ندارد

چهارشنبه 20 فروردين 1399
04:39
الزرفی: بحران ایران و آمریکا ارتباطی به ما ندارد نخست‎وزیر مکلف به تشکیل کابینه جدید عراق گفت که بحران و تنش آمریکا و ایران ارتباطی به عراق ندارد و دولت وی در این زمینه بی‎طرف خواهد بود.

العالم-عراق

«عدنان الزرفی» نخست‌وزیر مامور به تشکیل کابینه جدید عراق سه شنبه شب در سخنانی اعلام کرد که اختلافات ایران و آمریکا در منطقه ارتباطی به بغداد ندارد.

وی که با شبکه تلویزیونی «الشرقیه» گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «به نفع عراق نیست که به کشورهای همسایه خود درگیری و دشمنی داشته باشد و بحران کنونی ایران و آمریکا ارتباطی به ما ندارد».

الزرفی افزود: «عراق در آینده با اعطای امتیازات اقتصادی به کشورهای عضو ائتلاف بین المللی ضد داعش، حمایت‌های نظامی آنها از عراق و آموزش نیروهای عراقی را جبران خواهد کرد».

وی تصریح کرد: «من در خصوص پرونده خروج نیروهای خارجی از عراق جدی عمل می‌کنم و عملیات خروج نیروهای ائتلاف بین المللی از برخی از پایگاه‌های نظامی عراق با هماهنگی بغداد را شاهد بودیم».

نخست‌وزیر مامور به تشکل کابینه جدید عراق افزود: «ما در درگیری‌هایی که به نفع عراق نیست، دخالت نخواهیم کرد. ما به حسن همجواری و داشتن ارتباطات راهبردی با کشورهای بزرگ جهان از طریق ایجاد روابط اقتصادی و نه نظامی، نیاز داریم».

الزرفی گفت: «به هیچ کس اجازه نخواهیم داد که باعث جنگ داخلی و یا کودتای نظامی در کشور شود. جنگ شیعی-شیعی وجود ندارد و خون همه عراقی‌ها برای ما با ارزش است».

تسنيم

0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس جمهور به مناسبت دومین سالگرد شهید خدمت "رئیسی"


سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به ملت شریف ایران


بیانیه مشترک مسکو وپکن در محکومیت تجاوز نظامی صهیو آمریکائی به ایران


سفیر جدید پاکستان راهی ایران شد


وزیر کشور پاکستان در تهران با همتای ایرانی خود دیدار کرد


اعلام فرماندهی نیروی دریایی سپاه در مورد تردد از تنگه هرمز


جورج گالووی: سفر ترامپ به پکن تحقیرآمیزترین سفر در تاریخ آمریکا بود


تصویب انحلال کنست رژیم صهیونیستی و پایان کار نتانیاهو


پیام رهبر معظم انقلاب در بزرگداشت شهید جمهور "رئیسی"


چین در سازمان ملل: آمریکا و اسرائیل مصدر بحران منطقه اند