اولین اظهارات الکاظمی پس از انتخاب به عنوان مامور تشکیل کابینه عراق

پنج‌شنبه 21 فروردين 1399
14:57
اولین اظهارات الکاظمی پس از انتخاب به عنوان مامور تشکیل کابینه عراق الکاظمی تاکید کرد که متعهد می شود در مسیر تشکیل دولتی که تحقق مطالبات مردمی در اولویتش باشد تمام تلاشش را می کند.

العالم-عراق

مصطفی الکاظمی که ساعتی پیش به عنوان مامور جدید تشکیل دولت عراق انتخاب شد، در توئیتی نوشت: با مکلف شدنم در سمت نخست وزیری در مقابل مردم بزرگوار عراق متعهد می شوم در راستای تشکیل دولتی که پاسخگویی به انتظارات و مطالبات عراقی ها را در اولویت خود قرار دهد، تلاش کنم، دولتی که از حاکمیت کشور دفاع می کند و از حقوق این کشور محافظت می کند و در راستای حل بحران ها تلاش می کند و چرخه اقتصاد را رو به جلو هدایت می کند.

« مصطفی عبداللطیف مشتت» با نام مستعار مصطفی الکاظمی، متولد ۱۹۶۷ در بغداد و داری مدرک لیسانس حقوق است.

وی از ژوئن ۲۰۱۶ به دستور «حیدر العبادی» نخست‌وزیر وقت عراق به عنوان رئیس سازمان اطلاعات عراق انتخاب شد.

گفته می‌شود که وی پس از رسیدن به این مقام، هدف خود را دور نگه داشتن سازمان اطلاعات عراق از فعالیتهای سیاسی و اصلاح ساختارهای این سازمان اعلام کرده بود.

الکاظمی مدتی به عنوان مدیرعامل بنیاد الذاکره عراق برای مستند سازی جنایات رژیم صدام فعالیت داشت.

0% ...

آخرین اخبار

جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد