اردوغان استعفای وزیر کشور ترکیه را نپذیرفت

دوشنبه 25 فروردين 1399
02:38
اردوغان استعفای وزیر کشور ترکیه را نپذیرفت
رئیس‌جمهور ترکیه بامداد دوشنبه درخواست یکی از اعضای کابینه‌ خود برای استعفا را رد کرد.

العالم - ترکبه

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه بامداد دوشنبه درخواست «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه برای استعفا از این سمت را رد کرد.

در پی شدت گرفتن انتقادها از«سلیمان سویلو» به دلیل ازدحام در برخی از شهرهای ترکیه پس از اعلام مقررات منع آمد و شد برای جلوگیری از شیوع بیماری همه‌گیر «کووید-۱۹» او شامگاه یکشنبه اعلام کرد از سمتش استعفا می‌کند.

رسانه‌های ترکیه بامداد دوشنبه اعلام کردند رجب طیب اردوغان درخواست سویلو برای استعفا را رد کرده و او به وظیفه‌اش ادامه خواهد داد.

مقررات منع آمد و شد در ترکیه شامگاه جمعه اعلام شد، اما اندکی قبل از اجرایی شدن آن مردم در برخی از شهرهای این کشور از جمله استانبول برای خرید مواد غذایی و آشامیدنی به فروشگاه‌ها هجوم بردند.

ترکیه ساعت ۲۱ یکشنبه به وقت گرینویچ پایان مقررات منع آمد و شد را اعلام کرد.

در صورتی که استعفای سویلو مورد قبول واقع می‌شد او دومین وزیر دولت اردوغان بود که پس از اعلام شیوع کرونا در ترکیه از سمتش کنار می‌رفت. دو هفته پیش وزیر حمل نقل ترکیه از سمتش کنار گذاشته شد.

مرگ و میر بر اثر کرونا در ترکیه روز یکشنبه به ۱۱۹۸ نفر رسید. ۵۷۰۰۰ نفر تا کنون در این کشور به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت