یک تیپ از نیروهای 'منصور هادی' به شبه نظامیان جنوب پیوستند

سه شنبه 26 فروردين 1399
15:40
یک تیپ از نیروهای 'منصور هادی' به شبه نظامیان جنوب پیوستند منابع یمنی از پیوستن نیروهای یک تیپ کامل وابسته به دولت مستعفی منصور هادی به شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب (همسو با امارات) خبر دادند.

العالم - یمن

منابع یمنی در جنوب این کشور خبر دادند که یک تیپ کامل از نیرهای وابسته به دولت مستعفی «عبدربه منصور هادی» در جزیره سقطری به شبه‌نظامیان شورای انتقالی جنوب پیوسته‌اند.

به نوشته منابع یمنی، تیپ یکم پیاده نیروی دریایی در جزیره سقطری از جمله گردان «ک ۳»، گردان زرهی، گردان ضد هوایی و گردان پلیس نظامی پرچم یمن را از مقرهای خود پایین انداخته و پرپم شورای انتقالی جنوب را برافراشتند.

به نوشته المیادین، این برای چهارمین بار در ماههای گذشته است که نیروهای وابسته به دولت منصور هادی به طور دسته جمعی به شبه‌نظامیان شورای انتقالی جنوب می‌پیوندند.

در تاریخ ۲۷ فوریه (هشت اسفند ۱۳۹۸) نیز گردان سوم نیروهای وابسته به منصور هادی در جزیره سقطری، وفاداری خود را به شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب اعلام کردند.

شورای انتقالی جنوب که خواهان جدایی جنوب یمن است، حمایت امارات را با خود به همراه دارد و در یک سال گذشته وارد درگیری‌های شدیدی با عناصر وابسته به دولت «منصور هادی» شده است.

برافراشتن پرچم شورای انتقالی جنوب در مقر تیپ یکم پیاده نیروی دریایی

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند


بازگشت پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به میهن اسلامی


یک سوم آمریکایی‌ها معتقدند اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان قطری و اردنی خود درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


وزیران خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه گفت وگو کردند


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه‌ حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


فرماندهی کل سپاه درگذشت مادران شهیدان آدمی را تسلیت گفت


بمباران گسترده نوار غزه؛ شهادت بیش از ۱۸ فلسطینی در پی تشدید حملات صهیونیستی