عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق :

اوضاع امنیتی جنوب کرکوک بسیار بحرانی است

سه شنبه 26 فروردين 1399
15:47
اوضاع امنیتی جنوب کرکوک بسیار بحرانی است عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق اعلام کرد: اوضاع امنیتی در مناطق جنوبی کرکوک بسیار بحرانی است و این به سبب تکرار حملات داعش است.

العالم- عراق

به نقل از السومریه، ادریس حاج عادل عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق اعلام کرد: اوضاع امنیتی در مناطق جنوبی کرکوک بسیار بحرانی است و این به سبب تکرار حملات داعش است.

وی امروز سه شنبه تاکید کرد: اوضاع به سبب خلاء امنیتی موجود در منطقه بسیار خطرناک است و تکفیری ها به راحتی از تپه های حمرین به وادی الشای و منطقه داقوق جابجا می شوند.

این عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق بیان کرد: هفته جاری شاهد افزایش تحرکات و حملات داعش بودیم و ما بارها درباره این وضع هشدار داده بودیم.

این در حالی است که اداره اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که در درگیری های روز گذشته میان داعش و نیروهای امنیتی در استان کرکوک شماری از نیروهای امنیتی عراق کشته و زخمی شده اند.

اداره اطلاع رسانی امنیتی عراق در بیانیه خود از هلاکت ۲۳ تکفیری هم در جریان این درگیری ها خبر داد و اعلام کرد: نیروهای امنیتی موفق به رصد مخفیگاه داعشی ها در وادی الشای در جنوب کرکوک که در داخل آن شماری از تکفیری ها حضور داشتند، شدند. در جریان این عملیات مخفیگاه داعش منهدم شد و ۲۳ داعشی به هلاکت رسیدند. همچنین در جریان این عملیات یک نفر از نیروهای امنیتی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران