الحشدالشعبی از شناسایی بزرگترین هسته تروریست‌های داعش خبر داد

سه شنبه 26 فروردين 1399
21:21
الحشدالشعبی از شناسایی بزرگترین هسته تروریست‌های داعش خبر داد یک فرمانده الحشد الشعبی موقعیت هسته تروریست‌های داعش که عامل حملات اخیر در استان کرکوک بودند را فاش کرد و گفت که برای پاکسازی این منطقه به پشتیبانی هوایی یکسره نیاز است.

العالم - عراق

«علی الحسینی» یکی از فرماندهان الحشد الشعبی روز سه شنبه از وجود هسته‌های داعش در داخل عراق خبر داد و گفت این گروه در پس حملات اخیر در استان‌های کرکوک و دیالی قرار دارد.

الحسینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم گفت: «بزرگ ترین هسته تروریست‌های داعش در عراق در منطقه المطیبیجه است که در نزدیک مرز استان صلاح الدین با استان دیالی واقع است و ده‌ها نفر از اعضای داعش را به سمت کرکوک و دیالی فرستاده است که عاملان حملات اخیر بودند».

الحسینی گفت: «المطیبیجه در یک محور جغرافیایی بسیار پیچیده واقع است که از طریق بیابان‌ها به استان‌های دیالی و کرکوک متصل می‌شود و از طریق تپه‌ها، کوه‌ها و صحراها راه‌های نفوذ زیادی به دیگر مناطق دارد».

وی افزود:« این منطقه نیاز شدیدی به یک پشتیبانی هوایی دائمی برای حمله به پناهگاه‌ها و راه‌های نفوذ تروریست‌ها دارد تا خطر امنیتی آنها رفع شود و برای ایجاد یک راه حل دائمی تلاش شود که برنامه‌های داعش را برای دیگر حملات ناکام گذارد».

نهاد اطلاع رسانی دستگاه امنیتی عراق روز دوشنبه از کشته شدن 23 تروریست در حمله هوایی در استان کرکوک خبر داد.

استان کرکوک عراق در روز یکشنبه شاهد سه حمله عناصر تروریستی به نیروهای امنیتی این کشور بود که با کشته و زخمی شدن چند نیروی امنیتی همراه شد.

نیروی هوایی عراق پاسخ حملات چند روز اخیر داعش به مناطقی در کرکوک را با بمباران مخفیگاه تروریست‌ها و به هلاکت رساندن 23 نفر از آنها داد.

رسانه‌های عراقی طی روزهای گذشته هشدار دادند که به احتمال زیاد آمریکا با عقب نشینی از برخی پایگاه‌های خود در عراق به هسته‌های خفته داعش برای ازسرگیری حملات خود چراغ سبز نشان داده باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: عراقچی در نشست بریکس در هند شرکت می‌کند


پیام دبیرکل حزب الله به فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان


منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم


احضار دادستان، رئیس سازمان بازرسی و وزیر به خاطر اینترنت پرو


پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسید


تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است