حماس: اسرای فلسطینی را رها نخواهیم کرد

چهارشنبه 27 فروردين 1399
14:47
حماس: اسرای فلسطینی را رها نخواهیم کرد
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که این جنبش، اسرا و زندانیان در بند رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی را رها نخواهد کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تماسهای تلفنی جداگانه با «معن بشور» رئیس انجمن عربی و بین‌المللی برای عدالت فلسطین در لبنان و «خالد السفیانی» هماهنگ‌کننده کنگره ملی اسلامی مغرب، به بررسی وضعیت فلسطین پرداخت.

خبرگزاری «صفا» فلسطین گزارش داد که در جریان این تماسها، طرفها، آخرین تحولات فلسطین، مشکلات ساکنان نوار غزه، وضعیت اسرای فلسطینی در بندِ رژیم صهیونیستی و زندانیان فلسطینی در زندانهای سعودی را بررسی کردند.

هنیه تأکید کرد که حماس اسرا و زندانیان در بند رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی را رها نخواهد کرد.

وی همچنین خطرهای واقعی اشغالگری رژیم صهیونیستی، طرح‌های یهودی‌سازی و شهرک‌سازی این رژیم در قدس شریف و مناطق دیگری از خاک فلسطین اشغالی را به بشور و السفیانی تشریح کرد.

این مسئول فلسطینی از سازمانهای رسمی و مردمی عربی خواست که به وظیفه خود در قبال اسرا و زندانیان فلسطینی عمل کنند؛ اسرایی که آزادی خود را فدای قدس و فلسطین کردند.

هنیه تأکید کرد که حماس خواستار پایان شکاف بین گروههای فلسطینی و متحد شدن آنان، بازسازی و فعال‌سازی مجدد سازمان آزادی‌بخش فلسطین و پایبندی به حقوق و اصول ملی است.

وی با تأکید بر اهمیت تلاش برای متحد کردن کشورهای اسلامی، به لزوم فعال کردن سازمانهای مردم‌نهاد برای مقابله با طرح صلح تحمیلی آمریکا موسوم به «معامله قرن» و حمایت از ملت و آرمان فلسطین اشاره کرد.

بشور و السفیانی نیز ضمن قدردانی از تماس هنیه و تلاشهای حماس برای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی، بر لزوم اتحاد گروههای فلسطینی و عربی برای مقابله با معامله قرن تأکید کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا از طرح یکجانبه معامله قرن رونمایی کرد. بر اساس این طرح، قدس متعلق به رژیم صهیونیستی واگذار خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است