تل آویو؛ 40 درصد مبتلایان به کرونا مسافر آمریکا بودند

چهارشنبه 27 فروردين 1399
19:19
تل آویو؛ 40 درصد مبتلایان به کرونا مسافر آمریکا بودند
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی مدعی شد که 40 درصد مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی در آمریکا بودند و پس از بازگشت آزمایش کرونای آنها مثبت بود.

العالم - فلسطین اشغالی

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی مدعی شد بخشی از مبتلایان کرونا در فلسطین اشغالی، در آمریکا به این ویروس مبتلا شده‌اند.

به نوشته روزنامه «یدیعوت آحارانوت» وزارت بهداشت اسرائیل با انتشار گزارشی در غروب سه‌شنبه اعلام کرد که حدود چهل درصد بیماران مبتلا به کرونا در اسرائیل بعد از سفر به ایالات متحده، آزمایش کرونایشان مثبت شد.

بنابر ادعای وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، پانزده درصد این افراد با حضور در مکان‌های عمومی به این ویروس مبتلا شدند.

با وجود تدابیر سختگیرانه و قرنطینه عمومی که در فلسطین اشغالی برقرار شده، ویروس کرونا همچنان در حال گسترش در این منطقه است.

وزارت بهداشت این رژیم امروز چهارشنبه گزارش داد از روز گذشته تاکنون ۳۳۲ نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند با احتساب تعداد ابتلاهای جدید، شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۱۲۲۰۰ نفر افزایش یافت که حال ۱۷۶ نفر از آنها وخیم است.

به گزارش وبگاه مرجع «ولدو میتر» تاکنون ۱۲۶ تن در فلسطین اشغالی بابت کرونا مرده اند.

یک گزارش محرمانه پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) نیز نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی برای مقابله با ویروس کرونای جدید، تجهیزات درمانی کافی ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید