ابتلای بیش از یک‌سوم از خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل به کرونا

پنج‌شنبه 28 فروردين 1399
00:08
ابتلای بیش از یک‌سوم از خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل به کرونا یک رسانه فرانسوی به نقل از مقامات وزارت نیروهای مسلح این کشور گزارش داد که بیش از یک‌سوم از خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل به ویروس کرونا (بیماری کووید-۱۹) مبتلا شده‌اند.

العالم-اروپا

خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه به نقل از وزارت نیروهای مسلح فرانسه گزارش داد که تاکنون ابتلای 688 نفر از خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل (بیش از یک‌سوم از خدمه ناو) به ویروس کرونا تأیید شده است.

بنا بر اعلام وزارت نیروهای مسلح فرانسه، از 688 نفر خدمه‌ای که تاکنون ابتلایشان به کرونا رسماً تأیید شده، 31 نفر در حال حاضر در بیمارستان «سنت‌آنه» در شهر تولون فرانسه بستری هستند که یک نفر از آنها به دلیل تشدید بیماری‌اش به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده است.

هفته گذشته وزارت نیروهای مسلح فرانسه اعلام کرده بود که شماری از خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل که احتمالاً به ویروس کرونا آلوده شده‌اند، تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند و اینک شمار افراد مبتلا به کرونا در بین خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل به بیش از یک‌سوم کل خدمه این ناو رسیده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم


تحریم تازه قاضی دیوان عالی برزیل؛ اهرم واشنگتن برای تشدید فشار بر دولت داسیلوا


کارشناس مجری یمنی: سیطره بر یمن به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده است


قالیباف: آموزش وپرورش نهادی تمدن ساز و آینده ساز است


بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد