ادامه تظاهرات علیه قرنطینه کرونا در آمریکا

يکشنبه 31 فروردين 1399
08:02
ادامه تظاهرات علیه قرنطینه کرونا در آمریکا اعتراض به محدودیت های اعمال شده در جریان شیوع ویروس کرونا در آمریکا ادامه دارد و معترضان در چند شهر از جمله در آستین، مرکز ایالت تگزاس تجمع کرده و خواستار بازگشایی کسب‌ و کارها شدند.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، طی چند روز اخیر معترضان برای نشان دادن ناخرسندی خود به ادامه محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با شیوع کرونا در آمریکا به خیابان‌ها آمده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته در یک رشته توییت خواستار «آزاد» شدن ویرجینیا، میشگان و مینه سوتا، سه ایالت این کشور که فرمانداران دموکرات دارند، شده بود و این موضوع باعث شد تا طرفداران او به خیابان بیایند.

با این حال، برخی از ایالت‌ها که فرمانداران جمهوریخواه دارند نیز روز شنبه شاهد تظاهرات معترضان بود.

به رغم این که جورج ابت، فرماندار تگزاس گفته بود هفته آینده محدودیت‌ها درباره شیوع کرونا کاهش خواهد یافت، اما مرکز این ایالت شاهد حضور معترضان بود.

چند صد نفر در آستین دست به تجمع زده و خواستار پایان دادن فوری به مقررات فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه شدند. مقررات محدودیت‌های اجتماعی باعث شده است که یک میلیون نفر در ایالت تگزاس با از دست دادن شغل خود تقاضای دریافت مزایای بیکاری کنند.

تظاهرات در تگزاس به دعوت سازمان «اینفو وار» ، متعلق به الکس جونز ، از شناخته شده ترین نظریه پردازان تئوری توطئه در آمریکا، برگزار شد که خود او نیز در این راهپیمایی شرکت کرد.

معترضان همچنین در برابر منزل فرماندار ایالت ایندیانا تجمع کردند. اریک هولوکمب، فرماندار ایندیانا که قبلا توافقی با شش ایالت دیگر برای بازگشایی همزمان امضا کرده است، روز شنبه گفت، محدودیت‌ها تا اول ماه مه (دو هفته دیگر) تمدید می‌شود.

گزارش‌ها حاکی است که در شهر کنکورد در ایالت نیوهمپشایر نیز چند صد نفر به تداوم مقررات فاصله گذاری اجتماعی اعتراض کردند.

دونالد ترامپ خواستار بازگشایی کسب و کار در برخی از ایالت‌های آمریکا تا اول ماه مه شده است.

میشیگان، اوهایو، کنتاکی، کارولینای شمالی و یوتا از جمله ایالت‌هایی بودند که در این چند روز در آنها تجمعاتی اعتراضی برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد


سخنگوی وزارت دفاع: بخش قابل توجه از توان موشکی استفاده نشده است


وزارت اطلاعات: جاسوس رژیم صهیونیستی و ۱۵ مزدور گروهک‌های وابسته به دشمن دستگیر شدند


دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند


کارگزاران حج تمتع راهی مدینه شدند+ فیلم


گروه‌های مقاومت: حملات اخیر در غزه ادامه جنگ نسل‌کشی است