هشدار متخصصان درمانی؛ تل‌آویو برای موج دوم کرونا آماده نیست

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
10:55
هشدار متخصصان درمانی؛ تل‌آویو برای موج دوم کرونا آماده نیست متخصصان و کارشناسان درمانی هشدار می‌دهند رژیم صهیونیستی، که رفع برخی محدودیت‌های فاصله‌گذاری اجتماعی را آغاز کرده، برای موج دوم بیماری کرونا آماده نیست.

العالم - فلسطین اشغالی

مقامات ارشد در وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی می‌گویند تل‌اویو اقدامات لازم برای ایجاد شبکه‌ای گسترده برای نظارت بر روند شیوع ویروس «کووید۱۹» در فلسطین اشغالی و انجام تعداد بالای آزمایش ابتلا به این ویروس را جهت مقابله با موج دوم آن انجام نداده‌اند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، اهمال‌کاری و انفعال وزارت بهداشت این رژیم در حالی است که از روز یکشنبه رفع محدودیت‌های فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی در فلسطین اشغالی شروع شده است.

بر این اساس، تعدادی از منتقدان، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی را مقصر اصلی عدم آمادگی برای موج دوم شیوع ویروس کرونا می‌دانند که به گفته آنها در انجام آزمایش‌های ابتلا به این بیماری بسیار کُند عمل کرده است.

این پایگاه خبری همچنین نوشت که روز یکشنبه، یکی از ژنرال‌های پیشین ارتش اسرائیل که برای اداره برنامه آزمایش‌گیری و نظارت بر ویروس کرونا منصوب شده بود، به دلیل «انزجاری» که از «بازی‌های نفسانی» در وزارت بهداشت این رژیم به او دست داد، از سمت خود استعفا کرد.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از مقامات وزارت بهداشت این رژیم گزارش داد که در زمان قرنطینه یک ماهه در فلسطین اشغالی، تل‌آویو نتوانست از این زمان برای ایجاد زیرساخت‌های نظارتی و آزمایشگاهی جهت مقابله با ویروس کرونا بهره ببرد.

بر اساس این گزارش، مسئولان درمانی صهیونیست هشدار می‌دهند اگر به همین شکل پیش بروند و نتوانند هر مورد مبتلا را به صورت جداگانه بررسی کرده و آلودگی به ویروس را قبل از رسیدن به بیمارستان تشخیص دهند، مقابله با موج دوم شیوع این بیماری غیرممکن خواهد بود.

بر اساس آمار اعلامی در فلسطین اشغالی، تا شامگاه گذشته ۱۳۴۹۱ نفر به ویروس کووید۱۹ مبتلا شده و حداقل ۱۷۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

پیش از این نیز گزارش محرمانه‌ای در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) نشان داده بود که رژیم صهیونیستی برای مقابله با ویروس جدید کرونا، تجهیزات درمانی کافی ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم


نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد


موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب کشور


قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق


سرلشکر پاسدار عبداللهی : پاسخ به تهدیدات، کوبنده و ویرانگر خواهد بود


جهش در تعاملات اقتصادی تهران-مسقط با فعال‌سازی ظرفیت‌های تجارت ترجیحی