هشدار فرانسه در باره تهدیدات کاهش قیمت نفت بر اقتصاد کرونا زده جهانی

سه شنبه 2 ارديبهشت 1399
18:50
هشدار فرانسه در باره تهدیدات کاهش قیمت نفت بر اقتصاد کرونا زده جهانی وزیر اقتصاد فرانسه هشدار داد که سقوط بهای نفت، اقتصاد جهانی را که با تبعات گسترده شیوع کرونا دست به گریبان است، تهدید می‌کند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، برونو لومر وزیر اقتصاد فرانسه روز سه شنبه در سنای این کشور تاکید کرد: کاهش بهای نفت، خطری برای اقتصاد جهانی است.

وی یادآور شد که کشورهای آفریقایی تا حد زیادی وابسته به درآمدهای نفتی هستند که به طور خاص درمعرض افت قیمت ها قرار دارد.

بهای نفت آمریکا در آستانه پایان دوره قراردادهای مهلت دار برای تحویل محموله‌ها در ماه می/ اردیبهشت/ از بامداد دوشنبه به طور فزاینده‌ای روند کاهشی به خود گرفته و به منفی ۳۷.۶۳ دلار در هر بشکه رسیده است.

هر بشکه نفت برابر ۱۵۹ لیتر در اوایل سال جاری در نیویورک به بهای ۶۰ دلار داد و ستد می‌شد و قیمت آن روز جمعه گذشته به ۱۸.۷۲ دلار کاهش یافت و سه روز بعد به منفی ۳۷.۶۳ دلار سقوط کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی


محسن رضایی: محاصره را خواهیم شکست


قالیباف: امتیازات را نه با گفت‌و‌گو، بلکه با موشک‌ها می‌گیریم


ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است


سازوکار‌های‌مالی مستقل‌ونوین، عامل‌جهش‌تجاری درمنطقه است


کاهش بی‌سابقه محبوبیت ترامپ


تداوم طرح های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان.. مذاکرات مستقیم چه فایده ای داشت


دستور پزشکیان برای توسعه کریدورهای جایگزین تجاری از طریق بنادر شمالی