تحرک جنگنده های اف-35 آمریکا در قطب شمال

پنج‌شنبه 4 ارديبهشت 1399
21:43
تحرک جنگنده های اف-35 آمریکا در قطب شمال
نیروی هوایی آمریکا در اقدامی برای تقویت مواضع خود در قطب شمال شماری جنگنده نسل پنجم خود را به یک پایگاه هوایی در آلاسکا اعزام کرد.

العالم-آمریکا

آمریکا از اعزام برخی جنگنده های پیشرفته «اف-35 ای» خود به یک پایگاه هوایی در آلاسکا خبر داد.

به نوشته «دیفنس نیوز» آمریکا تعدادی از این جنگنده ها را سه شنبه به پایگاه هوایی السون» در آلاسکا انتقال داد. قرار است دو اسکاداران دیگر از جنگنده های اف-35 ای و 18 فروند جنگنده اف-16 را در این پایگاه هوایی مستقر شوند.

به نوشته دیفنس نیوز، نمایندگان کنگره آمریکا ازاستقرار این جنگنده ها در آلاسکا استقبال کرده و گفتند که این اقدام باعث تقویت تواناییهای دفاعی ایالات متحده در قطب شمال می شود.

این منبع خبری به تعداد دقیق جنگنده های اعزام شده به آلاسکا هیچ اشاره ای نکرده است.

آلاسکا در هفته های گذشته عرصه تقابل جنگنده های روسیه و آمریکا بود به طوری که طبق اعلام فرماندهی دفاعی حریم هوایی شمال آمریکا (موسوم به نوراد)، دو هواپیمای ایلوشین-۳۸ روسیه به حریم هوایی منطقه آلاسکا نزدیک شدند که این موضوع سبب واکنش این فرماندهی شد. طبق اعلام این فرماندهی ارتش آمریکا، جنگنده‌های اف ۲۲، هواپیمای سوخت رسان کی‌سی-۱۳۵ و هواپیمای شناسایی آواکس برای رهگیری هواپیماهای روس به پرواز درآمدند.

مقام‌های روسیه پیش از این بارها ضمن رد ادعاهای آمریکا و متحدانش اعلام کرده‌اند که هواپیماهای روس ضمن مراعات کردن قوانین بین‌المللی به اقداماتی از قبیل گشت زنی در حریم هوایی بین‌المللی دست می‌زنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است


تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه