پامپئو: چین شیوع کرونا را به موقع گزارش نداد

جمعه 5 ارديبهشت 1399
03:46
پامپئو: چین شیوع کرونا را به موقع گزارش نداد وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه مدعی شد که چین به موقع شیوع ویروس کرونای جدید را به سازمان جهانی بهداشت گزارش نداد.

العالم-آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه بار دیگر به اتهام‌زنی علیه چین درباره شیوع ویروس کرونا پرداخت.

وی گفت: «ما به شدت معتقدیم که چین شیوع ویروس کرونای جدید را به موقع به سازمان جهانی بهداشت گزارش نداده است.»

پامپئو در ادامه اضافه کرد: «حتی پس از اینکه چین به سازمان جهانی بهداشت شیوع ویروس کرونا را اطلاع داد، تمامی اطلاعاتی را که در اختیار داشت به اشتراک نگذاشت.»

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا نیز اخیراً با متهم‌ کردن پکن به پنهانکاری مدعی شد: «حزب کمونیست چین، در زمینه شیوع کرونا شفاف عمل نکرده و آمریکا را گمراه کرده است».

سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در واکنش به ادعاهای مقام‌های آمریکایی گفت: «اگر آمریکا گمراه شده است و یا اطلاعات کافی در این زمینه دریافت نکرده، پس به چه دلیل در همان اوایل شیوع ویروس کووید-۱۹، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در تاریخ ۱۵ ژانویه (۲۵ دی ۹۸) در خصوص کرونا هشدار داد و به چه دلیل آمریکا در تاریخ ۲۵ ژانویه (پنجم بهمن ماه) تصریح کرد که کنسولگری خود را در ووهان تعطیل می‌کند و کارکنان خود را خارج کرد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نوش آبادی: اقتدار ایران در مدیریت تنگه هرمز، معادلات آمریکا را بر هم زده است


رئیس قوه قضاییه: مالک و فرمانروای‌ تنگه هرمز، ایران اسلامی است


حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان و سوریه


جنوب سوریه از قنیطره تا درعا عرصه تاخت و تاز صهیونیست‌ها


تمجید انصارالله از نقش راهبردی حزب‌الله علیه نقشه‌های آمریکایی-صهیونیستی


بقائی: سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران و منطقه دچار «دروغ‌محوری» افراطی است


مفتی شیعیان لبنان خواستار توافق منطقه‌ای برای حفظ ثبات کشور شد


شهادت ۷ نفر در تازه ترین جنایت رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


فرمانده کل سپاه: مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردیم


اسرائیل در تنگنای راهبردی؛ از شکست در برابر ایران تا هراس از ائتلاف جدید + ویدئو