عقب‌نشینی نیروهای حفتر از پایگاه الوطیه و حمله راکتی به طرابلس

يکشنبه 7 ارديبهشت 1399
14:42
عقب‌نشینی نیروهای حفتر از پایگاه الوطیه و حمله راکتی به طرابلس برخی منابع نظامی دولت وفاق ملی در غرب لیبی از عقب‌نشینی شبه‌نظامیان وابسته به ژنرال «خلیفه حفتر» از پایگاه هوایی الوطیه در غرب این کشور خبر دادند.

العالم- لیبی

برخی منابع نظامی در لیبی گزارش دادند که حملات پهپادی نیروهای دولت وفاق ملی به پایگاه هوایی الوطیه و حومه آن باعث شد که نظامیان حفتر به همراه خودروها و تجهیزات نظامی از این پایگاه خارج شوند.

در همین ارتباط یک منبع نظامی از نیروهای دوت وفاق ملی از تبادل حملات توپخانه‌ای و شلیک خمپاره بین این نیروها و شبه‌نظامیان حفتر در دو محور الطویشه و الرمله در جنوب طرابلس خبر داد.

طبق گزارش شبکه الجزیره، نیروهای دولت وفاق ملی روز شنبه (دیروز) اعلام کردند که نیروی هوایی وابسته به این دولت در چهار نوبت شبه‌نظامیان حفتر را در پایگاه هوایی الوطیه هدف قرار دادند.

«مصطفی المجعی» سخنگوی مرکز اطلاع‌رسانی عملیات برکان الغضب وابسته به دولت وفاق ملی گفت که نیروی هوایی در چهار نوبت محل استقرار شبه‌نظامیان حفتر در پایگاه الوطیه و حومه آن واقع در ۱۶۰ کیلومتری جنوب غربی طرابلس را هدف قرار دادند.

پایگاه الوطیه یکی از بزرگ‌ترین پایگاه نظامی در غرب طرابلس و مرز تونس است که شبه‌نظامیان حفتر شش سال پیش این پایگاه را تصرف کرده و به مرکز فرماندهی عملیات غربی و محلی برای استقرار نیروهای اعزامی از شرق لیبی جهت حمله به تعدادی از مناطق تبدیل کردند.

سه زخمی در حمله راکتی به طرابلس

برخی منابع لیبیایی از حمله راکتی به مناطق مسکونی طرابلس و زخمی شدن پنج نفر خبر دادند.

«امین الهاشمی» مشاور رسانه‌ای وزارت بهداشت دولت وفاق ملی اعلام کرد که شنبه شب(دیشب) در حمله راکتی به طرابلس پنج شهروند زخمی شده و به بیمارستان الهضبة الخضراء منتقل شدند.

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱ ، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به فرودگاه صنعا، تضعیف توافقات کاهش تنش است


گزارش خبرنگار العالم از حمله تلافی جویانه یمن به فرودگاه بین‌المللی ابها عربستان+ فیلم


سخنگوی ارتش: سر سوزنی سر تنگه هرمز کوتاه نمی‌آییم


ویدیوگرافیک/ جوانان جهان از تأثیر شگرف اندیشه‌های رهبر فقید ایران سخن می گویند


پیام مهم سپاه به مردم اردن درباره حمله به پایگاه آمریکا در این کشور


تنگه هرمز اهرم بازدارندگی ایران در مواجهه بافشارهای آمریکا است+فیلم


گزارش جلسه متفاوت مجلس| از تغییر نحوه برگزاری جلسات تا طرح تنگه هرمز


حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد


پایگاه هوایی آمریکا در اردن هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


حمله موشکی به اربیل عراق


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی