ترور یکی از رهبران "قسد" در دیرالزور

دوشنبه 8 ارديبهشت 1399
12:41
ترور یکی از رهبران عناصر مسلح ناشناس یکی از رهبران "نیروهای دموکراتیک سوریه"، که تحت حمایت واشنگتن است را در شرق دیرالزور به قتل رساندند.

العالم- سوریه

به گزارش العالم، عناصر مسلح، عصر دیروز "فواز الکریدی" معروف به "ابی همام" از رهبران نیروهای دموکراتیک سوریه ( سد) را در روستای "جدید بکاره" در شرق دیرالزور به قتل رساندند.

فعالان سوری شبکه "دیرالزور 24" اعلام کردند که به دنبال این حادثه، نیروهای قسد به برخی اماکن در این روستا حمله کرده تا عناصر و گروهک‌های وابسته به داعش را شناسایی کنند.

الکریدی قبل از پیوستن به قسد و عهده‌دار شدن مسئولیت‌های بالا در این گروه، از عناصر گروه تروریستی داعش بود.

روز شنبه نیز عناصر داعشی، "ابو صدام الکویتی" از رهبران قسد را در شهرک "الصبحه" در حومه شرقی دیرالزور به قتل رساندند. وی نیز پیشتر از داعش جدا شده و به قسد پیوسته بود.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی


آغاز فرایند مستندسازی جرائم صهیو‌ـ‌آمریکایی برای پیگیری در مجامع بین‌المللی


کرملین: اهمیت دیدار پوتین و عراقچی غیرقابل انکار است


حکومیت اقدامات تروریستی و کشتار مردم و مقامات در کشور مالی


افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه


گردن‌کشی امارات برای واشنگتن؛ دلارزدایی در سایه جنگ علیه ایران