چاقوکشی در آلمان؛ ۴ نفر زخمی شدند

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1399
14:59
چاقوکشی در آلمان؛ ۴ نفر زخمی شدند افراد مجهز به سلاح سرد با حمله به عابران پیاده در یکی از شهرهای آلمان، حداقل ۴ نفر را مجروح کردند.

العالم _ اروپا

رسانه‌های آلمانی امروز (چهارشنبه) از وقوع حادثه چاقوکشی در شهر «هانائو» واقع در ایالت «هِسِن» خبر دادند.

بر اساس این گزارش‌ها، با اینکه تعداد مهاجمان دقیقا مشخص نیست اما گفته می‌شود حدود ۵ تا ۷ مرد با استفاده از سلاح سرد به عابران پیاده حمله‌ور شده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» پلیس آلمان نیز می‌گوید در این حادثه حداقل ۴ شهروند آلمانی زخمی شده و دو مظنون نیز بازداشت شده‌اند.

دو مظنون بازداشت شده، ۲۴ و ۲۹ ساله هستند. با این حال انگیزه ضاربان یا جزئیات بیشتری از این خبر هنوز منتشر نشده است.

شهر هانائو پیش از این نیز شاهد حوادث این‌چنینی بوده و حدود دو ماه قبل درپی تیراندازی در این شهر، هشت نفر جان خود را از دست داده و پنج نفر دیگر نیز مجروح شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه


نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی