العالم - درگوشی
گروه تروریستی داعش، طرحی جهنمی بود که هفت میلیارد دلار برای آمریکا هزینه در برداشت.
باور این که آمریکا در برابر شکست طرح خود، بی تفاوت خواهد بود و دست بسته است، ساده لوحانه است، و آنچه تایید کننده این واقعیت است، وارد شدن آمریکا و رژیم اسرائیل به خط رویارویی مستقیم با گروه هایی بود که عامل شکست گروه تروریستی داعش به شمار می آیند.
روزی نیست که جنگنده های آمریکایی و اسرائیلی در انتقام جویی از شکست های داعش و به طرفداری از این گروه، به مواضع ارتش های عراق و سوریه، الحشد الشعبی، حزب الله و دیگر گروه های مقاومت در تیپ های فاطمیون و زینبیون حمله نکنند.
کینه آمریکا و اسرائیل علیه گروه های مقاومت که داعش و دیگر گروه های تروریستی را شکست دادند، حد و مرزی نمی شناسد.
جنگ روانی، رسانه ای، تبلیغاتی و سیاسی و نیز نظامی آمریکا علیه حزب الله و الحشد الشعبی و دیگر گروه های مقاومت، ابعادی مختلف پیدا کرده است.
تا جائیکه می بینیم که آمریکا تلاش کرده و همچنان تلاش می کند تا در تظاهرات مردمی در لبنان و عراق برای مطالبه عدالت و مبارزه با فساد، نفوذ کند تا به حزب الله و الحشد الشعبی و روابطی که این کشورها با ایران دارند، ضربه بزند.
این رویکرد آمریکا برای ضربه زدن به طرف هایی که عامل شکست طرح داعشی این کشور هستند، فقط به لبنان و عراق محدود نمی شود.
از جمله گروه های مقاومت که در نبرد با داعش و شکست دادن آن، به خوبی عمل کردند، تیپ فاطمیون است که اعضای آن را نیروهای داوطلب افغان تشکیل می دهند و شامل افرادی است که داوطلبانه به دفاع از سوریه و حرم حضرت زینب (ع) - که تکفیری ها به نبش آن تهدید کردند - اقدام کردند. سوریه ای که در خط مقدم مقابله با رژیم صهیونیستی قرار دارد.
آمریکایی ها هرگز شکست سنگینی را که تیپ فاطمیون به گروه داعش وارد کردند، فراموش نخواهند کرد، شکستی که با آزادسازی بلندی های "کسب" در مرزهای ترکیه و سوریه و به دست گرفتن کنترل این منطقه به داعش تحمیل شد و خسارت های زیادی به این گروه وارد کرد.
خبرهایی که این روزها از افغانستان مخابره می شود، حکایت از نمایش تبلیغاتی مشکوک در شبکه "اول" و شبکه "طلوع " افغانستان است، در این تبلیغات، پرچم تیپ فاطمیون در کنار پرچم گروه تروریستی داعش دیده می شود و از خطر این دو گروه برای افغانستان سخن گفته می شود!
این تبلیغ نادر و مشکوک، بسیاری را برآن داشت تا طرفی را که پشت آن قرار دارد، شناسایی کنند. در نهایت مشخص شد که دست اندرکاران این دو شبکه، طرف های حامی آن نیستند و هزینه این تبلیغ را طرف های غیردولتی می پردازند و به نظر می رسد مبالغی که به منظور تبلیغ آن پرداخته شده، بسیار سنگین بوده است، بنابراین، تبلیغات رسانه ای که از سوی طرف های وابسته به آمریکا در افغانستان علیه فاطمیون صورت می گیرد، با هدف ایجاد فتنه مذهبی به منظور در دست گرفتن کنترل اوضاع افغانستان بعد از مرحله "طالبان" است. به این دلیل، آمریکا، فاطمیون را تهدیدی برای منافع غیر مشروع خود در افغانستان و نیز تهدیدی بر ابزار کثیف خود یعنی گروه تروریستی داعش می داند.
در شرایطی که آمریکا تلاش می کند تا تیپ فاطمیون را مانند طالبان یا داعش به عنوان تهدیدی برای امنیت افغانستان، معرفی کند، نه گزارش هایی که رسانه های غربی درباره این موضوع منتشر می کنند و نه حتی یک مسوول افغان، تبلیغات آمریکا را تایید نمی کنند.
از این رو، همه مسئولان و کارشناسان و تحلیلگران و روزنامه نگاران که در آن گزارش ها سخن گفتند، تاکید کردند که ظالمانه است که فاطمیون را با گروه تکفیری تروریستی و خونخواری مانند داعش مقایسه کرد.
همه گزارش های آمریکایی و غربی حاکی از این بود که طالبان و داعش خطری برای امنیت و ثبات افغانستان به شمار می روند و تیپ فاطمیون، تهدیدی واقعی برای داعش به شمار می رود . داعشی که آمریکا تلاش می کند تا آنرا پس از مرحله طالبان دوباره احیا کند. اگر طالبان در افغانستان از سلطه آمریکا خارج شده است، ولی گروه تروریستی داعش همچنان تحت سلطه آمریکاست و بر اساس طرح های این کشور فعالیت می کند.
آشکار است که آمریکا از طریق جنگ روانی و رسانه ای خود علیه تیپ فاطمیون، می خواهد عناصری را برای گروه داعش جذب و فتنه مذهبی را میان اقشار مختلف یک جامعه ایجاد کند و وجهه فاطمیون را در نزد مردم افغانستان تخریب کند تا پس از کسب تجربه نظامی در نبرد گروه های تکفیری مانند داعش و گروه های وابسته، مانع از بازگشت آن ها به کشورشان شود.
بنابراین، آمریکا، فاطمیون را خطری می داند که منافع غیر مشروع آن را در افغانستان تهدید می کند و هر گونه تهدید از نظر آمریکا برای این منافع، "تروریسم" است.
این واقعیت را حامد کرزای رئیس جمهوری سابق افغانستان در گفتگو با شبکه "طلوع نیوز" افغانستان و زمانی بیان کرد که از عللی سخن گفت که مانع از امضای توافق نامه امنیتی میان کابل و واشنگتن شد.
مردم افغانستان و فعالان این کشور، طرح مشکوک آمریکا در کشورشان را زیر نظر داشتند، به گونه ای که کاربران در شبکه های اجتماعی با انتشار توئیت هایی، این تبلیغات خبیث آمریکا را به باد انتقاد گرفتند و تاکید کردند که پرچم داعش و پرچم طالبان، بیانگر و سمبل تروریسم و ایجاد رعب و وحشت و کشتار مردم افغانستان است نه پرچم تیپ فاطمیون.
کاربران شبکه های اجتماعی به وجود عواملی خبیث وابسته به سرویس های اطلاعاتی اشاره کردند که در پشت این طرح رسانه ای قرار دارند و هدف آن ها شعله ور کردن جنگ مذهبی و طایفه ای در افغانستان است.
نجم الدین نجیب - العالم