مقام یمنی: تحریکات آمریکا در خلیج فارس، با هدف افزایش دادن قیمت نفت است

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1399
11:37
مقام یمنی: تحریکات آمریکا در خلیج فارس، با هدف افزایش دادن قیمت نفت است رئیس شورای عالی سیاسی یمن نوشت که اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در خلیج فارس تنها با هدف افزایش قیمت نفت صورت می‌گیرد.

العالم - یمن

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در صفحه توئیتر خود نوشت که هرگونه درگیری میان ایران و آمریکا هیچ زمانی به مرحله اوج خود نخواهد رسید.

او افزود: «تحریکات آمریکا در خلیج [فارس] و سخنان ترامپ یک تلاش نخ نما برای افزایش قیمت نفت پس از سقوط قیمتی است که شرکت‌ها و نفت صخره‌ای آمریکا دچارش شدند.»

«محمد علی الحوثی» روز گذشته (چهارشنبه) نیز طی مصاحبه‌ای با روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» گفت که ایران هیچ دخالتی در یمن ندارد و یمنی‌ها مستقل عمل می‌کنند.

از ابتدای سال میلادی جاری به علت شکست توافق اوپک پلاس میان روسیه و عربستان و همچنین شیوع ویروس کرونا، قیمت نفت ۸۰ درصد (۵۰ دلار در هر بشکه) سقوط کرده است که یک رکورد تاریخی محسوب می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: اسرائیل ۴۰ هزار فلسطینی را در کرانه باختری آواره کرد


شکست انتخاباتی حزب کارگر انگلیس، براون را به دفتر نخست‌وزیری بازگرداند


بزرگترین ناشر روسیه کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب را منتشر کرد


بازداشت دو زن در استرالیا به اتهام عضویت در داعش و برده‌داری در سوریه


رسانه صهیونیست: همکاری نظامیان اسرائیلی با ایران، یک رسوایی است


مکرون به ۳ کشور آفریقایی سفر می‌کند


تحلیلگر اسرائیلی: ایران با بستن تنگه‌هرمز نقشه‌های ترامپ و نتانیاهو را خنثی کرد


موشک قاره پیمای ییلدیریم خان ترکیه؛ از اثبات قدرت تا پیام به اسرائیل


هاآرتص: ترامپ اجازه اختلال در روند کاهش تنش را به اسرائیل نخواهد داد


رژیم صهیونیستی برای ۹ منطقه در جنوب لبنان هشدار تخلیه صادر کرد