انفجار در ولایت لغمان افغانستان/ ۷ نفر کشته و زخمی شدند

شنبه 13 ارديبهشت 1399
19:07
انفجار در ولایت لغمان افغانستان/ ۷ نفر کشته و زخمی شدند در حادثه انفجار در ولایت لغمان افغانستان، ۷ نفر کشته و زخمی شدند.

العالم - آسیا

به نقل از طلوع، مقام‌های محلی افغانستان امروز شنبه از وقوع انفجار در نزدیکی یک زندان در ولایت لغمان در این کشور خبر دادند.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، در پی انفجار یک دستگاه موتورسیکلت بمبگذاری شده در ورودی زندانی در مرکز ولایت لغمان افغانستان، ۳ غیرنظامی جان خود را از دست دادند.

«اسدالله دولت‌زی» سخنگوی والی لغمان افغانستان در این خصوص به خبرنگاران اعلام کرد که در این حمله همچنین ۴ نفر از کارکنان این زندان هم زخمی شده‌اند.

این درحالیست که تا کنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

گفتنی است، از سال ۲۰۰۱ میلادی که ناتو به سرکردگی تروریست‌های آمریکایی و به بهانه مبارزه با عوامل حادثه ۱۱ سپتامبر به افغانستان لشگرکشی کرد، آمار تلفات غیرنظامیان دائماً در این کشور افزایش یافته و مرتباً موضوع گزارش‌های نهادهای بین المللی شده است به نحوی که ۱۹ سال پس از اشغال افغانستان توسط نیروهای چندملیتی به سرکردگی آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم، فقر و ناامنی در سراسر این کشور افزایش یافته است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود