گفت‌وگوی تلفنی السراج و اردوغان درباره تحولات لیبی

يکشنبه 14 ارديبهشت 1399
14:00
گفت‌وگوی تلفنی السراج و اردوغان درباره تحولات لیبی رئیس دولت وفاق ملی در غرب لیبی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور ترکیه، آخرین تحولات لیبی را بررسی کرد.

العالم - لیبی

«فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی شنبه شب(دیشب) در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با او درباره آخرین تحولات لیبی و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو کرد.

دو طرف به بررسی تلاش‌های دو کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا پرداختند.

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، السراج همچنین از ترکیه به دلیل ارائه تجهیزات پزشکی جهت کمک به ملت لیبی برای مقابله با ویروس کرونا، قدردانی کرد.

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱ ، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم