لندن: چین باید به سوالاتی درباره شیوع ویروس کرونا پاسخ دهد

دوشنبه 15 ارديبهشت 1399
14:12
لندن: چین باید به سوالاتی درباره شیوع ویروس کرونا پاسخ دهد وزیر دفاع انگلیس با گرفتن انگشت اتهام به سمت چین در موضوع شیوع ویروس کرونا، گفت پکن باید به سوالاتی درباره این بیماری پاسخ دهد.

العالم - اروپا

«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس امروز (دوشنبه) مدعی شد سوالات متعددی درباره چگونگی شیوع ویروس «کووید۱۹» وجود دارد که چین باید پاسخگوی آنها باشد و در آینده نیز لازم است تحقیقی درباره نقش پکن در این همه‌گیری انجام شود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، والاس در یک گفت‌وگوی رادیویی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا چین باید درباره سرعت خبر دادن به جهان درباره شیوع ویروس کرونا جواب پس دهد، گفت: «بله همینطور است».

وی توضیح داد: «زمان بررسی پس از واقعه درباره این موضوع نیز، پس از آن است که همه ما این [همه‌گیری] را تحت کنترل درآورده، از آن عبور کرده و اقتصادهایمان نیز به وضعیت عادی بازگشته است».

این مقام انگلیسی همچنین افزود: «لازم است چین درباره چیزهایی که [از شیوع کرونا] آموخته، کمبودهای آن و همچنین موفقیت‌هایش شفاف و رو راست باشد».

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز قبل مدعی شد که دلایل متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد منشأ ویروس کرونا، آزمایشگاهی در ووهان چین بوده است.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا نیز بامداد جمعه باز هم در نظری مخالف با جامعه اطلاعاتی آمریکا مدعی شده ویروس کرونا در آزمایشگاه «ووهان» ساخته شده است.

اتهام‌زنی مقامات آمریکایی و انگلیسی به چین در حالی است که «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا با رد ادعای آزمایشگاهی بودن ویروس جدید کرونا گفته هیچ اطلاعاتی که از ایده آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا پشتیبانی کند در اختیار ندارند.

برآوردهای ویگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد حدود سه میلیون و ۵۶۶ هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند، ۲۴۹ هزار نفر فوت کرده‌اند و یک میلیون و ۱۵۵ هزار نفر بهبود یافته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»