عناصر ناشناس 9 نیروی نظامی سوری را به قتل رساندند

دوشنبه 15 ارديبهشت 1399
16:12
عناصر ناشناس 9 نیروی نظامی سوری را به قتل رساندند عناصر مسلح ناشناس با حمله به مقر نیروهای نظامی سوریه در حومه درعا، 9 تن از آنان را ربوده و سپس کشتند.

العالم - سوریه

یک منبع نظامی سوری از حمله پیش از ظهر امروز (دوشنبه) عناصر مسلح ناشناس به مقر نیروهای امنیتی سوریه در منطقه «المزیریب» در حومه درعا در جنوب سوریه خبر داد.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، او گفت که آن‌ها پس از ربودن 9 تن از نیروهای امنیتی جسد بی جانشان را در میدان «الغبشه» در شهرک «المزیریب» رها کردند.

در همین حال مرکز موسوم به دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز نوشت که عناصر مسلح ناشناس در یک سال گذشته بارها به غیر نظامیان در روستاهای استان درعا حمله‌ور شده‌اند. آن‌ها در عملیات‌های ترور خود از انواع سلاح‌ها و مواد منفجره استفاده می‌کنند و تا کنون ۴۳۵ عملیات ترور انجام داده‌اند که در پی آن ۲۸۰ نفر از جمله ۶۱ غیر نظامی (شش زن و چهار کودک) نیز کشته شده‌اند.

ارتش سوریه در ۲۱ تیر ماه سال ۱۳۹۷ توانست کنترل شهر درعا و به مروز تمامی استان را به دست گیرد و طی توافقی با تروریست‌ها بخشی از آن‌ها راهی ادلب شدند؛ اما برخی از عناصر تروریستی در یک سال اخیر با نقض متعدد توافق، تا جایی پیش رفتند که توانستند کنترل شهر «الصنمین» در این استان را به دست گیرند که ارتش سوریه در اسفند سال گذشته با غلبه بر تروریست‌ها دوباره این شهر را آزاد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار مجدد عاصم منیر با عراقچی


فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان دیدار کرد


شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است


تحرکات پشت‌پرده ژنرال آمریکایی در تلاشی برای فشار بر مقاومت عراق


نماینده پارلمان لبنان: سلاح مقاومت ضامن حفاظت از کشور است


مورالس: جهان در حال عبور از هژمونی آمریکا به‌سوی قدرت‌های نوظهور است


هاس: جنگی که اسرائیل دنبالش بود به تضعیف روابطش با آمریکا منجر می‌شود


ترامپ به دنبال پیروزی در کوبا برای لاپوشانی شکست در ایران است


فراکسیون مقاومت لبنان: تحریم‌های آمریکا تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان است