حماس خواستار «اقدامات عملی» سعودی در ارتباط با زندانیان فلسطینی شد

چهارشنبه 17 ارديبهشت 1399
16:28
حماس خواستار «اقدامات عملی» سعودی در ارتباط با زندانیان فلسطینی شد
یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خواستار «اقدام عملی» سعودی در ارتباط با زندانیان فلسطینی زندان‌های عربستان شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«سامی ابو زهری» از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی،‌ امروز (چهارشنبه)،‌ در توئیتی با تشکر از اظهارات سعودی در خصوص ایستادگی در کنار ملت فلسطین از این کشور خواست که در ارتباط با زندانیان فلسطینی نیز «اقدامات عملی» انجام دهد.

در همین ارتباط، عربستان سعودی که به تازگی بر حمایت خود از مسئله فلسطین تأکید کرد و گفت که مسئله فلسطین دغدغه اول کشورهای عربی است، بیش از شصت فلسطینی و اردنی را به دلیل یاری مسأله فلسطین بازداشت و اتهاماتی از قبیل «کمک به گروهی تروریستی و حمایت مالی از آن» به این افراد وارد کرده است.

عربستان سعودی در کیفرخواست صادر شده علیه بازداشتی‌های فلسطینی ادله خنده‌داری مانند کشف و ضبط روغن زیتون از آنها، فرستادن قربانی به غزه و داشتن کتابی درباره تاریخ فلسطین ذکر کرده است.

عضو ارشد حماس با اشاره به اظهارات دولت سعودی، از آنها خواست که با اتخاذ اقداماتی عملی به مصیبت این زندانیان و به اظهارات تمام مروجان اشغالگری و متعرضان به مسئله فلسطین پایان دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است