رژیم صهیونیستی مرزهای شرق و شمال نوار غزه را گلوله باران کرد

چهارشنبه 17 ارديبهشت 1399
19:58
رژیم صهیونیستی مرزهای شرق و شمال نوار غزه را گلوله باران کرد
رژیم اشغالگر صهیونیستی در ادامه تجاوز رومزه خود به نوار غزه، امروز چهارشنبه مرزهای شمال و شرق این باریکه را گلوله باران کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

توپخانه رژیم صهیونیستی با چند گلوله خمپاره مواضع مقاومت فلسطین در مرزهای شرق و شمال نوار غزه را بمباران کرد.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی امروز چهارشنبه صدای انفجارهای ناشی از حمله توپخانه رژیم صهیونیستی به مواضع مقاومت در مناطق مرزی واقع در شمال تا شرق غزه شنیده شد.

منابع محلی خبر دادند توپخانه رژیم صهیونیستی سه موضع مقاومت فلسطین را هدف گرفتند، اما این حمله تلفات جانی نداشت و تنها خسارات مالی به مکان‌های مورد حمله وارد شده است.

این منابع گفتند حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی دو مقر نیروهای کنترل میدانی در شرق شهرک بیت حانون در شمال نوار غزه را با چهار گلوله خمپاره هدف گرفتند و پس از آن توپخانه رژیم صهیونیستی یک موضع دیگر نیروهای کنترل میدانی را در مرزهای شرق اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه بمباران کردند.

سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر هم تایید کرد که تانک‌های این رژیم سه موضع حماس در شمال نوار غزه را گلوله باران کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد


مسئول آمریکایی: ۲۰ هزار عضو داعش به مرز عراق گریخته‌اند