نخست وزیر پاکستان برای همکاری با دولت جدید عراق اعلام آمادگی کرد

جمعه 19 ارديبهشت 1399
12:52
نخست وزیر پاکستان برای همکاری با دولت جدید عراق اعلام آمادگی کرد "عمران‌ خان" نخست وزیر پاکستان روز جمعه در پیامی، انتخاب "مصطفی الکاظمی" به سمت نخست وزیری جدید عراق را به وی تبریک گفت و بر آمادگی اسلام‌آباد برای همکاری با دولت جدید بغداد تاکید کرد.

العالم - آسیا

وزارت امور خارجه پاکستان لحظاتی پیش با صدور بیانیه‌ای، اعلام کرد: عمران‌خان برای الکاظمی آرزوی موفقیت کرد و خواستار تقویت بیش از پیش روابط نزدیک پاکستان و عراق شد.

در این بیانیه آمده است: نخست وزیر پاکستان ابراز اطمینان کرد که عراق،به رهبری نخست وزیر جدید خود در پیشبرد اهداف اصلاحات، وحدت ملی و توسعه موفق خواهد بود.

عمران‌خان با یادآوری مناسبات برادرانه و نزدیک میان پاکستان و جمهوری عراق، افزود: اسلام‌آباد آماده همکاری نزدیک با دولت الکاظمی برای تقویت هرچه تمام‌تر روابط و همکاری‌های دوجانبه میان پاکستان و عراق است.

مصطفی الکاظمی روز گذشته در جلسه ای جنجالی در پارلمان‌عراق توانست برای کابینه پیشنهادی‌اش رای اعتماد بگیرد.
دولت الکاظمی، هفتمین دولت از زمان سقوط رژیم صدام در بهار ۲۰۰۳ تاکنون به شمار می رود که از پارلمان رای اعتماد می گیرد.

این دولت ماموریت یکساله برای برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی و تصویب بودجه ۲۰۲۰ و مدیریت عراق در برابر چالش های اقتصادی متاثر از کاهش شدید قیمت نفت و مشکلات بهداشتی کرونا دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

"الإمام الشهيد" مستند "زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است


حضور رئیس جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید


تاکید رئیس‌جمهور بر برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید به عنوان نماد وحدت ملی


برنامه‌ریزی برای تشییع پیکر داماد رهبر شهید در روز جمعه


تنظیم بازار با صادرات ۳۰۰ هزار تن ذرت مازاد به عراق


نحوه دسترسی به بلیت اتوبوس مراسم تشییع از سامانه‌های آنلاین اعلام شد